![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.07.2010
![]() |
Tak jak berion napisał miałem podobną sytuacje z Tekkenem 5 i FFXII:Zodiac Tekken działał za pierwszym razem super ale pozniej zaczely sie klopoty długie doczyty, zwiechy etc okazało się ze na płytce jest jakieś dziwne niewiem jak to nazwać wieć nazwe "tecza" widoczna tylko pod pewnym kontem, wziołem inną płytke i ponownie nagrałem inna prędkością i gra juz działa normalnie bez zacinek etc.
Z FFXII:Z bylo tak że sciągnołem obraz już spatchowany na ENG wypaliłem i ok gra się wczytywała dłużej, pomyslałem ok ale działała doszedłem do pewnego etapu gry w ktorym jest FMV i okazalo sie ze scina, wystraszylem sie ze to laser ;P odpalilem zwykle FFXII doszedlem do tego samego momentu i Ooo Filmik działa poprawnie. Wsadziłem znowu płytke z FFXII:Z i grałem dalej, pograłem trochę i poszedłem spać :p rano wstałem i już gra nie odpalała ;P Widać Cake z płytkami lekko trefny bądź poprostu miałem pecha przy wypalaniu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z odczytem | tomaszekkkk | Napędy optyczne DVD | 9 | 30.07.2008 15:33 |
problem z odczytem gier w formacie DVD9 | shaheed | Hardware | 8 | 15.04.2007 21:24 |
problem z odczytem płyty | dubn | DVD-Video | 3 | 01.04.2007 13:31 |
Problem z odczytem NEC3500 | Kolasty | Napędy optyczne DVD | 15 | 08.12.2004 20:06 |
LiteOn LTR-2410B - problem z odczytem | RooGN | Napędy optyczne CD | 3 | 15.07.2002 08:08 |