![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Kwestia myszki, klawiatury i cheatów w PS 2
Witam wszystkich.
Użyłemłem szukajki, lae na formu nie znalazłem odpowiedzi na moje problemy. Przeglądanie innych serwisów internetowych też nie pomogło. Otóż syn dotał niedawno PS 2. Niestety nie bardzo mu wychodzi (mnie również) korzystanie z pada. Wczesniej grał na kompie i używał klawiatury i myszki. W związku z tym, czy mógłby mi ktoś podać, czy PS 2 obsługuje mysz i klawiaturę. Próbowałem podłacząć przez wejścia USB na grach "Medal of Honor Frontline" i "Rising Sun", ale bez rezultatu, bo to nie działa. Z tego, co dowiedziałem się od bardziej doświadczonego użytkownika PS 2 niektóre gry mają na pudełkach specjalne oznaczenia wskaujące na to, że obsługują klawiaturę i mysz. Czy jest może gdzieś spis takich gier? Czy do PS 2 potrzebna jest specjalna mysz i klawiatura, czy zwykłe wystarczą? Druga rzecz. Jak wgrać gierkę z cheatami? Kiedy włączam w danej grze wszystkie chetay, w ogóle nie chce się załadować, a kiedy tylko część to gra chodzi, ale nie są one aktywne. P.S. Z góry przepraszam jeżeli temat nie bardzio pasuje, ale na tym forum zawsze znajdzie się ktoś chętny do pomocy.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|