Powrót   Forum CDRinfo.pl > > >

Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 01.12.2018, 21:30   #76
A youkai of love
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,112
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No CTR jak pisałem, morda Aku Aku nieruchoma, poza tym wsio ok. Castlevania muszę bardziej potestować.


No inne, np. format clone jest bezstratny w stosunku do bin i cue czyli ccd itd. bo też przechowuje dane audio. ISO do ps1 nie jest aż tak złe, ale nie działa jak gra ma CDDA, no i nie każdy emu lubuje ps1 ISO.


Dla mnie najważniejsze, Medievil PAL, CTR PAL, Rayman 2 PAL i NTSC, oba Oddworld itd. działają bez problemów.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.12.2018, 22:51   #77
MajsterPopsuj
Odmrożony leniwiec
 
Avatar użytkownika MajsterPopsuj
 
Data rejestracji: 02.03.2018
Lokalizacja: Ceres
Posty: 474
MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja tam trzymam w PBP ze względu na kompresję i PSTV (bo ePSXe nie wczytuje mi oryginalnych PBP, PCSXRA w RA na PSTV w ogóle się wywraca na nich, a i tak większość gier działa rozsądnie szybko tylko przez Adrenalinę).

O *.cu2 pierwsze słyszę. Możesz się podzielić z takimi noobami jak ja szczegółami?

A tak w ogóle to fajne ustrojstwo? Bo cena mordercza.

ISO nie przechowuje także subkanałów. To prawie bezużyteczny format w przypadku gier na PSX.
MajsterPopsuj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 08:40   #78
Jolek
Guru
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 1,004
Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez A youkai of love Podgląd Wiadomości
No inne, np. format clone jest bezstratny w stosunku do bin i cue czyli ccd itd. bo też przechowuje dane audio.
W jakim sensie CUE+BIN jest stratne?

Dodatkowo wszystko powinno zależeć od programu (obsługa Libcrypt, etc) i nagrywarki
potrafiącej odczytać dane sub-kanałowe.

Cytat:
Napisany przez A youkai of love Podgląd Wiadomości
ISO do ps1 nie jest aż tak złe, ale nie działa jak gra ma CDDA, no i nie każdy emu lubuje ps1 ISO.
Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
ISO nie przechowuje także subkanałów. To prawie bezużyteczny format w przypadku gier na PSX.
ISO dla DVD i chyba BD.
Dla CD, BIN+CUE.
Dodatkowo ISO ma 2048 bajtów na sektor.
CD ma 2352.

Cytat:
Napisany przez A youkai of love Podgląd Wiadomości
Dla mnie najważniejsze, Medievil PAL, CTR PAL, Rayman 2 PAL i NTSC, oba Oddworld itd. działają bez problemów.
Z tym wciąż jest i pewnie będzie duży problem jeśli chodzi o POPStartera.

Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
Bo cena mordercza.
  • kartridż PSIO AUD $149.95 (ok. 413.92 zł)
  • Switch Board Kit za AUD $7.49 (ok. 20.68 zł)
  • AUD $23.56 (65.03 zł) za przesyłkę do Polski
=AUD $181 (ok. 499.63 zł).

Plus AUD $14.95 (ok 41.27 zł) jeśli ktoś nie chce lutować.
=AUD $195,95 (ok. 540.90 zł).

PlayStation Classic jest za 449 zł

Wiem, że to moje porównanie nie ma zbytnio sensu, ale zrobiłem je tylko tak informacyjnie, co i za ile.

Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
Ja tam trzymam w PBP ze względu na kompresję i PSTV (bo ePSXe nie wczytuje mi oryginalnych PBP, PCSXRA w RA na PSTV w ogóle się wywraca na nich, a i tak większość gier działa rozsądnie szybko tylko przez Adrenalinę).
Ten format PBP może być dla Vity\PSTV jak i dla PSP?
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 11:32   #79
A youkai of love
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,112
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
@MasterPopsuj, samo ustrojstwo fajne, odkąd w końcu to bardziej masowe ludzie na poważnie zabrali się za testy gier i zdaje się wersja FPGA co mam to już final i mają być tylko update'y FW i menu. Specjalnie dla ciebie maestro, różnica między CUE a CU2 na przykładzie Rayman'a:
CUE:
Kod:
FILE "Rayman.bin" BINARY
  TRACK 01 MODE2/2352
    INDEX 01 00:00:00
  TRACK 02 AUDIO
    PREGAP 00:02:00
    INDEX 01 09:15:60
  TRACK 03 AUDIO
    INDEX 00 09:25:10
    INDEX 01 09:27:10
  TRACK 04 AUDIO
    INDEX 00 10:34:43
    INDEX 01 10:36:43
  TRACK 05 AUDIO
    INDEX 00 11:41:71
    INDEX 01 11:43:71
  TRACK 06 AUDIO
    INDEX 00 12:47:20
    INDEX 01 12:49:20
  TRACK 07 AUDIO
    INDEX 00 13:15:42
    INDEX 01 13:17:42
  TRACK 08 AUDIO
    INDEX 00 14:27:23
    INDEX 01 14:29:23
  TRACK 09 AUDIO
    INDEX 00 15:28:54
    INDEX 01 15:30:54
  TRACK 10 AUDIO
    INDEX 00 16:25:29
    INDEX 01 16:27:29
  TRACK 11 AUDIO
    INDEX 00 17:30:26
    INDEX 01 17:32:26
  TRACK 12 AUDIO
    INDEX 00 18:57:19
    INDEX 01 18:59:19
  TRACK 13 AUDIO
    INDEX 00 19:59:42
    INDEX 01 20:01:42
  TRACK 14 AUDIO
    INDEX 00 21:08:65
    INDEX 01 21:10:65
  TRACK 15 AUDIO
    INDEX 00 22:13:23
    INDEX 01 22:15:23
  TRACK 16 AUDIO
    INDEX 00 23:19:06
    INDEX 01 23:21:06
  TRACK 17 AUDIO
    INDEX 00 24:27:41
    INDEX 01 24:29:41
  TRACK 18 AUDIO
    INDEX 00 25:14:52
    INDEX 01 25:16:52
  TRACK 19 AUDIO
    INDEX 00 26:12:40
    INDEX 01 26:14:40
  TRACK 20 AUDIO
    INDEX 00 27:09:31
    INDEX 01 27:11:31
  TRACK 21 AUDIO
    INDEX 00 28:15:22
    INDEX 01 28:17:22
  TRACK 22 AUDIO
    INDEX 00 29:21:10
    INDEX 01 29:23:10
  TRACK 23 AUDIO
    INDEX 00 30:38:12
    INDEX 01 30:40:12
  TRACK 24 AUDIO
    INDEX 00 31:14:28
    INDEX 01 31:16:28
  TRACK 25 AUDIO
    INDEX 00 31:50:58
    INDEX 01 31:52:58
  TRACK 26 AUDIO
    INDEX 00 32:58:26
    INDEX 01 33:00:26
  TRACK 27 AUDIO
    INDEX 00 34:06:09
    INDEX 01 34:08:09
  TRACK 28 AUDIO
    INDEX 00 35:12:69
    INDEX 01 35:14:69
  TRACK 29 AUDIO
    INDEX 00 36:23:72
    INDEX 01 36:25:72
  TRACK 30 AUDIO
    INDEX 00 36:32:33
    INDEX 01 36:34:33
  TRACK 31 AUDIO
    INDEX 00 36:39:53
    INDEX 01 36:41:53
  TRACK 32 AUDIO
    INDEX 00 38:02:36
    INDEX 01 38:04:36
  TRACK 33 AUDIO
    INDEX 00 39:09:34
    INDEX 01 39:11:34
  TRACK 34 AUDIO
    INDEX 00 40:09:30
    INDEX 01 40:11:30
  TRACK 35 AUDIO
    INDEX 00 41:20:59
    INDEX 01 41:22:59
  TRACK 36 AUDIO
    INDEX 00 42:30:53
    INDEX 01 42:32:53
  TRACK 37 AUDIO
    INDEX 00 43:35:29
    INDEX 01 43:37:29
  TRACK 38 AUDIO
    INDEX 00 44:43:73
    INDEX 01 44:45:73
  TRACK 39 AUDIO
    INDEX 00 45:49:63
    INDEX 01 45:51:63
  TRACK 40 AUDIO
    INDEX 00 46:49:02
    INDEX 01 46:51:02
  TRACK 41 AUDIO
    INDEX 00 47:36:03
    INDEX 01 47:38:03
  TRACK 42 AUDIO
    INDEX 00 48:48:67
    INDEX 01 48:50:67
  TRACK 43 AUDIO
    INDEX 00 49:51:74
    INDEX 01 49:53:74
  TRACK 44 AUDIO
    INDEX 00 50:58:26
    INDEX 01 51:00:26
  TRACK 45 AUDIO
    INDEX 00 52:07:13
    INDEX 01 52:09:13
  TRACK 46 AUDIO
    INDEX 00 53:13:55
    INDEX 01 53:15:55
  TRACK 47 AUDIO
    INDEX 00 54:12:09
    INDEX 01 54:14:09
  TRACK 48 AUDIO
    INDEX 00 55:16:07
    INDEX 01 55:18:07
  TRACK 49 AUDIO
    INDEX 00 56:18:13
    INDEX 01 56:20:13
  TRACK 50 AUDIO
    INDEX 00 56:58:21
    INDEX 01 57:00:21
  TRACK 51 AUDIO
    INDEX 00 57:41:47
    INDEX 01 57:43:47
CU2:
Kod:
ntracks 51
size      58:18:69
data1     00:02:00
track02   09:17:60
track03   09:29:10
track04   10:38:43
track05   11:45:71
track06   12:51:20
track07   13:19:42
track08   14:31:23
track09   15:32:54
track10   16:29:29
track11   17:34:26
track12   19:01:19
track13   20:03:42
track14   21:12:65
track15   22:17:23
track16   23:23:06
track17   24:31:41
track18   25:18:52
track19   26:16:40
track20   27:13:31
track21   28:19:22
track22   29:25:10
track23   30:42:12
track24   31:18:28
track25   31:54:58
track26   33:02:26
track27   34:10:09
track28   35:16:69
track29   36:27:72
track30   36:36:33
track31   36:43:53
track32   38:06:36
track33   39:13:34
track34   40:13:30
track35   41:24:59
track36   42:34:53
track37   43:39:29
track38   44:47:73
track39   45:53:63
track40   46:53:02
track41   47:40:03
track42   48:52:67
track43   49:55:74
track44   51:02:26
track45   52:11:13
track46   53:17:55
track47   54:16:09
track48   55:20:07
track49   56:22:13
track50   57:02:21
track51   57:45:47

trk end   58:22:69
@jolek miałem na myśli, że tak samo bezstrate jak BIN i CUE, format klona mnie uratował, bo RHEA dla Sega Saturn (a także PHOEBE) nie są kompatybilne z formatem BIN i CUE tylko formaty Alcohola (nie lubie) i format cloneCD (te lubie), w przypadku ODE do Satka, gry nie za bardzo lubią gołe ISO, o ile z ps1 jakoś to idzie tak Satek się krztusił. W sumie można z CD zrobić ISO ale mija się to z celem. PS-IO obsługuje format Alcohola ale nie bardzo to działa, najlepsze 1BIN plus cue i format cloneCD. No i POPS już się skończył więc raczej ps1 na ps2 z USB/SMB/HDD się skończyło i trzeba się cieszyć tym co mamy. Mordercza cena? Ja musiałem zabulić 1200 cebulionów. xD Nie żebym narzekał bo z konsolką w bdb stanie i z montarzem switch board.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 11:47   #80
MajsterPopsuj
Odmrożony leniwiec
 
Avatar użytkownika MajsterPopsuj
 
Data rejestracji: 02.03.2018
Lokalizacja: Ceres
Posty: 474
MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@Jolek
Vity nie mają natywnego emulatora PSX'a. Wirtualizują PSP, a ten emuluje PSX. A więc używają dokładnie tych samych plików co PSP i PS3 w tej materii.

@A youkai of love
A, takie buty. Bezsensowne. CUE też nie grzeszy czytelnością. Jest jakiś konwerter czy trzeba samemu doliczać pregapy i wachlować się z przepisywanie listy?
MajsterPopsuj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 11:51   #81
A youkai of love
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,112
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Oni mają swój własny program pod windowsa: PSIO Systems Console. U mnie 90% opcji wyszarowanych, ale konwersja z CUE bądź CU3 do CU2 działa, najgłupsze, że jak skopiowałem zawartość CU2 do txt i zmieniłem nazwę to nie działa. xD

__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 13:36   #82
MajsterPopsuj
Odmrożony leniwiec
 
Avatar użytkownika MajsterPopsuj
 
Data rejestracji: 02.03.2018
Lokalizacja: Ceres
Posty: 474
MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pewnie zepsułeś tak kodowanie (notepad obsługuje tylko windows-1250, choć ten najnowszy w w10-1809 chyba już więcej) i/lub rodzaj enterów (0D0A, 0D lub 0A).

Ostatnio zmieniany przez MajsterPopsuj : 02.12.2018 o godz. 13:40
MajsterPopsuj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 14:40   #83
Jolek
Guru
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 1,004
Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
A MS Word lub LibreOffice Writer by to "łyknął"?
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 15:08   #84
A youkai of love
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,112
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ja nie mam zwykłego notatnika tylko notepad+ pod win7. W ogóle instrukcja tego australijczyka to o kant żopy obić. Znam eng wystarczająco dobrze, ale instrukcja jak sparować kartę SD (bez włączonego PS-IO) brak, a to co napisali o konwersji cue do cu2 to też sam musiałem rozkminić jak.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 15:44   #85
Jolek
Guru
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 1,004
Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
To kartę trzeba parować?
Tylko po co?

Dużo z tym roboty, czy wchodzisz do tej aplikacji -> SD Card -> Pair
Wybierasz kartę pamięci?
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2018, 16:29   #86
A youkai of love
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,112
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Chodzi o tę apkę. Tam sie wali, jak podepnę SD nazwaną PSIO to mam pytanie czy użyć tego urządzenia USB. xD
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.12.2018, 17:26   #87
Jolek
Guru
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 1,004
Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Karta musi być nazwana PSIO, nie można ręcznie wyszukać tej co nas interesuje?
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.12.2018, 17:42   #88
A youkai of love
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,112
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Nie można.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.12.2018, 20:37   #89
KaiQ
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 422
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Ciagle twierdze ze starata kasy lepiej bylo kupic pstv lub vite
W sumie kiedyś się interesowałem tym gadżetem ... opisałem go nawet na blogu DP., ale cena była zaporowa jak dla mnie na starcie.

To ustrojstwo jest za drogie jak na możliwości emulacji, tym bardziej że na PSP emulator PSX działa baardzo przyzwoicie. Mam od niedawna PSVitę w wersjii 3.63 i nie wiem czy i jak to przerobić.. bo chętnie na tym bym parę emulatorów poinstalował, a nie wiem jak się za to zabrać żeby nie spiepsuć
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.12.2018, 21:00   #90
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,233
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez KaiQ Podgląd Wiadomości
W sumie kiedyś się interesowałem tym gadżetem ... opisałem go nawet na blogu DP., ale cena była zaporowa jak dla mnie na starcie.

To ustrojstwo jest za drogie jak na możliwości emulacji, tym bardziej że na PSP emulator PSX działa baardzo przyzwoicie. Mam od niedawna PSVitę w wersjii 3.63 i nie wiem czy i jak to przerobić.. bo chętnie na tym bym parę emulatorów poinstalował, a nie wiem jak się za to zabrać żeby nie spiepsuć
Sprzedaj kup na 3.60, nic nie zrobisz musisz zaczac od 3.60
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
hdd, playstation, psio, psone, sd card

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
hack firmware do PIONEER 108 tytusdezoo Napędy optyczne DVD 2 24.10.2004 18:29
Belka: Zadanie specjalne wykonam, czyli PZU sprzedam pilnie kolegom kraluk Off topic 7 04.07.2004 19:23
LG-24speed a SD 2 TheOne Napędy optyczne CD 7 06.05.2002 08:14
Moze glupie pytanie na temat SD Dzony Napędy optyczne CD 8 15.04.2002 23:28


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.