![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2006
![]() |
kierownica PS Twin Turbo 2 do Playstation- nie działa?
Witam.
Udało mi się zdobyć kierownicę jak w temacie ale niestety jest problem. Nie potrafię jej uruchomić :/ Kierownica jest identyczna jak pod tym linkiem http://www.allegro.pl/item99226083_k...r_okazja_.html z tą różnicą że moja jest do psx a tamta do PC. Czy ktoś może wie jak to uruchomić? Po podłączeniu kierownica niby działa. Świeci się dioda działa wibracja. Włączyłem tez jakąś opcję dzięki której przyciśnięcie dowolnego przycisku powodowało włączanie sie wibracji. Jednak konsola kierownicy nie widzi. Słyszałem, że kierownica może nie działać bez podłączenia pedałów i hamulca. A może trzeba ją skalibrować jakoś w konsoli? posiadam ps2 slim. Jesli ktoś posiada lub posiadał taką kierownicę i wie w czym problem, będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.08.2005
![]() |
A przy jakiej grze sprawdza***322;e***347; t***261; kierownice? Moze nie wszystkie ***347;ciga***322;ki obs***322;uguj***261; kierownice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
nie
sprawdzałem tylko na colinie 5 ale czy nie powinna działać jako pad w jakiejkolwiek grze? jutro sprawdze jeszcze na GT4 i NFS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
No i jak, dzia***322;a na innych wy***347;cigach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
sorry
byłem troche zajęty ostatnio. Jutro sprawdzę na innych wyścigach tylko muszę je skombinować. Napewno będę mieć JAK X i NFS HP2 powinno wystarczyć.
Czy Ty też posiadasz bądź posiadałeś tą kierownicę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Mieli***347;my jaki***347; czas kierownice (porzyczona), i grali***347;my wtedy w Collina (chyba to by***322; Collin2 jeszcze na psx) i kierownica dzia***322;a***322;a. Nie jestem znawc***261; kierownic, ale skoro to jest kierownica do playstation, a nie playstation2 to moze na wy***347;cigach z ps2 nie dzia***322;a***263;. W tytule poda***322;e***347; tylko, ***380;e to kierownica do ps, wi***281;c mo***380;e spr***243;buj j***261; sprawdzi***263; na wy***347;cigach z psx-a jeszcze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
nie działa
ehh po długiej przerwie związanej z brakiem netu odzywam się. Kierownica nie działa w ani jednej grze. A z tego co wiem to nawet może działać w zwykłych grach jako pad. Więc pewnie coś jest uszkodzone. Może ma ktoś jednak do niej instrukcję? Chyba zaczne się bawić w rozkręcanie tego badziewia
![]() Ewentualnie ktoś wie do czego są te tryby teach itp na prawym dużym przycisku? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|