![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
Games Maniac
![]() Data rejestracji: 02.07.2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak sobie ustawił autor, u niektórych sytuacja się wydaje dziwna bo autor uparcie twierdzi że dla SD X ma być FAT32 a użytkownik pisze, że tylko na exFAT śmiga. xD
Nie na chama, slot jest duży i jakimś cudem, jak się ktoś pomyli to można łatwo wsadzić odwrotnie. Są 3 rodzaje aktualizacji dla PSIO, ARM, FPGA i MENU, w przypadku menu to tylko podmiana pliku na SD, w przypadku ARM i FPGA to flashowanie samego urządzenia, jak coś pójdzie nie tak to będzie bootloop w momencie inicjalizacji do MENU. (Wszystkie aktualizacje z poziomu konsoli z wgranymi plikami na SD.) Gry to co innego, do tej pory nie wiem, jak spatchować Spyro 3, wszyscy piszą, że obie wersje PAL i NTSC działają, ale jak spatchować to już nikt nie napisze. No i tu jest problem, admin i twórca PS-IO poinformowany przeze mnie, że moje ale przez kogoś to tylko 'niech ci odda konto'. Poza tym, nie widziałem, żeby ktokolwiek (kto ma konto na stronie głównej) pozostał bez wsparcia.
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
NAS w domu - problemy techniczne | floran | Network Attached Storage (NAS) | 0 | 18.01.2012 14:33 |
problemy z BTC | czyzio | Napędy optyczne CD | 9 | 28.10.2001 06:48 |
Problemy z dyskiem HITACHI_DK23AA-12B | Kricho | Napędy optyczne CD | 3 | 04.09.2001 15:12 |
Plextor Model PX-W8432Ti/T3 - PROBLEMY!!! | wojtek zielinski | Napędy optyczne CD | 0 | 21.01.2001 09:30 |
problemy z Euro + Reward | maq | Napędy optyczne CD | 4 | 21.10.2000 22:43 |