![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.04.2010
![]() |
PS2 i problem z portami
Mam problem z moją drugą PS2, model 30004. Otóż przestał działać pierwszy port od pada ale na razie się tym bardzo nie zmartwiłem. Następnie po próbie odpalenia gier z dysku przez HDL'a, po wejściu do listy gier drugi pad przestaje działać lub też HDL się zawiesza i nie wiem jak to zdiagnozować. Dodam, że włączenie/wyłączenie analoga działa.
Ogólnie dziwnie ta konsola się zachowuje, ponieważ mam jeszcze drugą konsolę taki sam model tylko, że kupiłem ja nową i dbałem jak o kobietę. Mam tam rippera_v2, FMCB, również zamontowany dysk i HDL. I co najlepsze konsola z uszkodzonym portem w ogóle nie odczytuje memorki z konsoli, która ma rippera! A co najlepsze ze ten port z inną memorką działa. Obie memorki jak i wszystkie pady to oryginały SONY. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc, oczywiście podejrzewam, że coś walnęło w tych slotach np jak ktoś na włączonej konsoli wkładam i wyjmował peryferia bo wiem ze to jest czuły punkt PS2. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
PS2 Fat, problem z portami. | DanielVII | Hardware | 5 | 20.05.2010 21:03 |
PS2 problem znikły gry z płyty | piterro46 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 4 | 26.04.2010 16:32 |
Linux PS2 Problem | PiatekH | Homebrew | 8 | 02.03.2010 18:40 |
Problem z PS2 Slim 75004 (chyba laser) | Zwyrodnialec | Hardware | 1 | 16.06.2009 10:24 |
Ps2 Problem z obrazem plyty | azraell | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 3 | 02.09.2005 20:21 |