Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Hardware

Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 29.12.2018, 15:26   #1
Y2J
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Y2J
 
Data rejestracji: 31.01.2013
Posty: 154
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
PS3 - zmiana nazwy gry w XMB (problem z Assassin's Creed II)

Witam Wszystkich.

Ostatnimi czasy kupiłem narzeczonej PS3 Super Slim do oglądania YT, Player'a itp. Ponieważ konsola posiada dysk 500GB, postanowiłem, że przy okazji 'przeniosę' moją kolekcję gier na HDD żeby nie trzymać na półce dwóch tych samych sprzętów (muszę też przyznać, że ostatnio sentyment do pudełek zostaje u mnie wyparty na rzecz wygody i czasu).

Poluje na wszystkie tytuły na promocjach, a w ostatnim czasie przyszła pora na Assassin's Creed II.

Na PS Store dostępna jest już tylko wersja 'Complete Pack'

https://store.playstation.com/pl-pl/...00000000000110


z tym, że wolałem zwyczajną wersję bez dodatkowych rozdziałów

https://store.playstation.com/pl-pl/...SASSINS2BLURAY


Kupiłem więc pakiet 'Double Pack', zawierający część pierwszą, jak i 'podstawową' edycję dwójki.

https://store.playstation.com/pl-pl/...SSASSINS000001


Po instalacji wszystko jest w porządku, natomiast problem pojawia się po pierwszym uruchomieniu.

Nazwa widoczna w XMB zmienia się z 'Assassin's Creed II' na 'LAUNCHER'.


Nie jestem w stanie nic z tym zrobić, nie pomaga odnowa bazy danych, reinstall, nie widzę też żadnych opcji zmiany nazwy.

Co gorsza, nie znalazłem na ten temat w sieci ani słowa, poza jednym tematem sprzed paru lat, gdzie użytkownik nie uzyskał żadnej odpowiedzi.

Jedyne co przychodzi mi jeszcze do głowy to fakt, że wersja podstawowa gry pojawiła się w PS Store 9 Lutego 2011 roku (w informacjach dotyczących gry możemy przeczytać, że wersja ma numer 1.00).

Natomiast wersja 'Complete Pack' ukazała się 10 Października 2012 roku. Czy możliwe jest, że od tamtej pory wycofana zwykła wersja straciła wsparcie i to wywołuje problem?

Jestem już nawet gotów kupić ten Complete Pack żeby się przekonać, obawiam się jednak, że plik instalacyjny samej gry jest dokładnie taki sam, a jedyne co da mi ta paczka to dodatkowe DLC na liście pobierania.

Jest to mega irytujące. Cieszyłem się, że kolekcja cyfrówek będzie cieszyła oko (coś jak OPL w PS2), tymczasem mam grę 'LAUNCHER' mimo, żę kupowałem Assassin's Creed II.

Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś miałby jakiś pomysł.

...

PS Wspominałem już kiedyś, że swego czasu zacząłem żałować, że nie poszedłem w kierunku CFW? To nie są moje pierwsze problemy związane z używaniem legalnego oprogramowania.

PS2 Przepraszam za składnie i literówki, spieszę się i chciałem zdążyć przed wyjazdem, a nóż ktoś coś poradzi zanim weekend się skończy.
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.12.2018, 16:17   #2
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,085
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Skontaktuj się z chatem $onego, na CFW to by była kwestia minuty (edycja pliku PARAM.SFO w którym to znajduje się nazwa gry wyświetlanej w XMB), nic innego nie przychodzi mi na myśl, zwłaszcza, że to CFW i do tego super gniot.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.12.2018, 22:34   #3
Forumator
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 878
Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Możliwe, że to nic nie da ale sprawdzałeś może, trójkąt -> Sprawdź dostępność aktualizacji.
Zainstalowałeś\ściągnąłeś wszystkie dodatki jakie były w tym pakiecie do pobrania?
W sensie w tym pakiecie za którego zapłaciłeś, nie za dodatkowo płatne "badziewia".
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:


Trudno dostępny między 10-19\06\2019.
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2018, 00:06   #4
Odmrożony leniwiec
 
Avatar użytkownika MajsterPopsuj
 
Data rejestracji: 02.03.2018
Lokalizacja: Ceres
Posty: 474
MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Sony musi przepakować grę. Ktoś pewnie spieprzył nazwę w PARAM.SFO... Oczywiście i tak oleją, a Ty tego nie zmienisz na gołej konsoli.

Na CFW nazwę łatwiej zmienić w bazie danych bo w pliku nic nie da, bo trzeba jeszcze raz odbudować bazę (nadal szybsze niż edycja, pakowanie gry i jej instalacja).

Poza tym przecież dodatków nie musisz robić... A i tak w najnowszym patchu dojdą placeholdery...
MajsterPopsuj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2018, 13:49   #5
Y2J
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Y2J
 
Data rejestracji: 31.01.2013
Posty: 154
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dziękuje za odpowiedzi

Cytat:
Napisany przez A youkai of love Podgląd Wiadomości
Skontaktuj się z chatem $onego
Czy jest jakiś konkretny adres do tego chatu? Chodzi o wersje zagraniczną czy też istnieje polski odpowiednik? Proszę o jakiś link jeśli to możliwe.

Pamiętam, że w zeszłym roku kiedy Sony blokowało mi niesłusznie konto PSN, pisałem pod ten adres

pomoc@pl.playstation.com

Pomoc była w miarę sprawna, na pewno nie zaszkodzi napisać również i tutaj.

Cytat:
Napisany przez Jolek Podgląd Wiadomości
Możliwe, że to nic nie da ale sprawdzałeś może, trójkąt -> Sprawdź dostępność aktualizacji.
Tak jest. Wersja 1.00, ale komunikat mówi, że zainstalowana wersja jest aktualna.

Cytat:
Napisany przez Jolek Podgląd Wiadomości
Zainstalowałeś\ściągnąłeś wszystkie dodatki jakie były w tym pakiecie do pobrania?
W sensie w tym pakiecie za którego zapłaciłeś, nie za dodatkowo płatne "badziewia".
W pakiecie znajdują się jedynie dwa pliki - Assassin's Creed (nie interesuje mnie) i Assassin's Creed II. Zero dodatków.

Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
Sony musi przepakować grę. Ktoś pewnie spieprzył nazwę w PARAM.SFO... Oczywiście i tak oleją, a Ty tego nie zmienisz na gołej konsoli.
Czyli nie ma sensu gdziekolwiek tego zgłaszać?

Najbardziej zastanawia mnie to, że w sieci nie ma na ten temat ani słowa, poza jednym wspomnianym tematem. A wydawałoby się, że jest to jedna z najpopularniejszych gier na PS3 i jeśli problem powtarzałby się to na pewno pisałoby się o tym więcej.

Ostatnia opcja jaka przyszła mi do głowy w akcie desperacji, to taka, że może po doinstalowaniu tych bonusowych DLC w postaci chapterów 12 + 13, w pliku coś 'zaskoczy'.. to jedyna forma ingerencji jaką jestem w stanie wykonać.

Dlatego kupiłem dodatkowo Assassin's Creed II 'Complete Pack'. Plik instalacyjny samej gry jest niestety dokładnie ten sam. Pozostaje sprawdzić czy doinstalowanie wspomnianych chapterów cokolwiek zmieni. Nie wiem tylko czy dorzucić je zaraz po instalacji gry czy dopiero po pierwszym uruchomieniu, kiedy tytuł zdąży już zmienić się na 'LAUNCHER'.
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.12.2018, 02:43   #6
Odmrożony leniwiec
 
Avatar użytkownika MajsterPopsuj
 
Data rejestracji: 02.03.2018
Lokalizacja: Ceres
Posty: 474
MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Czegoś tutaj nie rozumiem. Nazwa zainstalowanej gry zostaje taka sama na zawsze jak tuż po instalacji. A Ty piszesz o tym, że zmienia się po uruchomieniu gry? Czary jakieś. Gra nie ma takich uprawnień, ma dostęp tylko do $usrdir czyli konkretnie "/dev_hdd0/game/<NPID czyl np. NPEB12345>/USERDIR/".

Zmienić może tylko patch. I znowu, Assassin's Creed II nie może być w wersji 1.0 bo wyszły DLC m.in to z DaVincim, które wymagają zmiany wersji z ichnich PARAM.SFO bo na gołej gra ich nie zobaczy.

Same czary jakieś.
MajsterPopsuj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.12.2018, 06:29   #7
Y2J
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Y2J
 
Data rejestracji: 31.01.2013
Posty: 154
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
DLC z Da Vincim to dodatek do Assassin's Creed: Brotherhood.

https://store.playstation.com/pl-pl/...2DLC4000000001


Dodatki do Assassin's Creed II to sekwencje 12 i 13.

https://store.playstation.com/pl-pl/...SSASSINS000004

Niestety kupiłem je na marne bo te instalują się w osobnym pliku, tam gdzie instalki gier z płyty (narzędzia danych gier) i nie zmieniają pliku samej gry (wielkość i wersja gry pozostaję te same).

Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
Czegoś tutaj nie rozumiem. Nazwa zainstalowanej gry zostaje taka sama na zawsze jak tuż po instalacji
Byłoby super. Zmarnowałem na to cały weekend (gra za każdym razem pobiera się około półtorej godziny) próbując nawet różnych kombinacji - pierwsze odpalenie z różnych kont / z save'em lub bez / po restarcie konsoli lub od razu po zainstalowaniu. Za każdym razem to samo.

Pisałem do centrum pomocy PS, póki co cisza.
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.12.2018, 10:45   #8
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 4,950
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Tu jest odpowiedz CFW
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.12.2018, 12:32   #9
Odmrożony leniwiec
 
Avatar użytkownika MajsterPopsuj
 
Data rejestracji: 02.03.2018
Lokalizacja: Ceres
Posty: 474
MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ano racja, pomyliłem gry. W dwójce to faktycznie są chamskie DLC day1. ;( Jeszcze ze środka wycięli...

To może inaczej: pobierz tę grę na PC (musisz znaleźć link bezpośredni do paczki), wypakuj z PKG za pomocą pkgview v1.3 plik PARAM.SFO. Otwórz go choćby hex edytorem i zobacz jak się przedstawia. Jeśli faktycznie jako LAUNCHER to nic z tym nie zrobisz, jeśli jednak jest tam normalny tytuł to masz bardzo dziwną anomalię konsoli bo odbudowanie bazy danych między innymi polega na tym, że odczytuje jeszcze raz informacje ze wszystkich SFO (gier, save'ów i trofeów), od nowa je doń wpisując.

Cytat:
Niestety kupiłem je na marne bo te instalują się w osobnym pliku, tam gdzie instalki gier z płyty (narzędzia danych gier) i nie zmieniają pliku samej gry (wielkość i wersja gry pozostaję te same).
Nie rozumiesz jak to działa. Lokalizacją na dane gry jest niezmiennie dla wszystkich "dev_hdd0/game/". Jeśli gra ma identyfikator np. ZDZICH99999 to lokalizacją docelową będzie "dev_hdd0/game/ZDZICH99999/". W tym folderze, który XMB przedstawia graczowi jako nazwę gry w "zakładce" Game Data, leżą wymieszane ze sobą łaty, cache pierwszego stopnia (tylko dla gier płytowych) i DLC. Żeby się nie pomyliła nikomu kolejność w grywania, wersję kontroluje plik PARAM.SFO. Kiedy dorzucasz DLC, czy to w postaci dodatkowych zasobów gry czy tylko klucza to nadpisywany jest stary SFO (jeśli jest opisany jako nowsza wersja) i XMB aktualizuje informacje do przedstawiania graczowi z tego najnowszego. Na późniejszym etapie życia konsoli, Sony pozwoliło deweloperom na czytanie z innych folderów, ale niewielu z tego korzysta (innymi słowy: bardzo mało gier wgrywa DLC jako osobny element w Game Data, który jest wtedy rzecz jasna osobno wersjonowany z osobną nazwą).

Generalnie rzecz biorąc to jest strasznie gówniany pomysł, zorientowany na dystrybucję cyfrową (bo na wuj komuś z płytą archiwizacja w systemowej kopii cache gry...).

Ostatnio zmieniany przez MajsterPopsuj : 31.12.2018 o godz. 12:49
MajsterPopsuj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.01.2019, 22:08   #10
Y2J
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Y2J
 
Data rejestracji: 31.01.2013
Posty: 154
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
To może inaczej: pobierz tę grę na PC (musisz znaleźć link bezpośredni do paczki), wypakuj z PKG za pomocą pkgview v1.3 plik PARAM.SFO. Otwórz go choćby hex edytorem i zobacz jak się przedstawia. Jeśli faktycznie jako LAUNCHER to nic z tym nie zrobisz, jeśli jednak jest tam normalny tytuł to masz bardzo dziwną anomalię konsoli bo odbudowanie bazy danych między innymi polega na tym, że odczytuje jeszcze raz informacje ze wszystkich SFO (gier, save'ów i trofeów), od nowa je doń wpisując.
Też pomyślałem, że może to wina konsoli, ale zainstalowałem grę na mojej starszej PS3 Slim i ta sama sytuacja.

Centrum Pomocy PlayStation poradziło, żeby kontaktować się z support'em Ubisoftu - utworzyłem więc konto i wysłałem zgłoszenie, czekam na odpowiedź.

Jako ciekawostkę dorzucam jedyny temat dotyczący tego problemu jaki znalazłem

https://forums.ubi.com/showthread.ph...blem-to-solved!

Gość z Polski, do tego wspomina, że nie tylko on ma ten problem. Temat z 2013 roku, a odpowiedzi zero.

Przy okazji pokażę Wam jak pięknie zdobi to moją kolekcję (zrobiłem te zdjęcia do zgłoszenia do Ubisoftu).

PS3 - zmiana nazwy gry w XMB (problem z Assassin's Creed II)-aciix1.jpg


PS3 - zmiana nazwy gry w XMB (problem z Assassin's Creed II)-aciix2.jpg

Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Tu jest odpowiedz CFW
Też o tym pomyślałem. Ale to się nie uda, pierwsza sprawa, że to PS3 Super Slim, do tego na najnowszej aktualizacji, a druga rzecz, że na PS4 nadal jechałbym na legalu i po prostu za duże ryzyko. Z resztą nie oszukujmy się - ledwo poskładałem sobie HDD do PS2 parę lat temu i to z Waszą pomocą, tutaj nie dałbym już rady.

To jest dopiero paradoks, że człowiek chce legalnie, a jeszcze walą kłody pod nogi
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.01.2019, 22:53   #11
Forumator
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 878
Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Jolek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Teoretycznie tu są dwa ciekawe modele (CECH-2504A, CECH-2504B) z CFW:
https://forum.cdrinfo.pl/f4/rozne-ko...-nowsze-97541/.

Aczkolwiek nie wiem czy to jeszcze aktualne.
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:


Trudno dostępny między 10-19\06\2019.
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.01.2019, 23:21   #12
Odmrożony leniwiec
 
Avatar użytkownika MajsterPopsuj
 
Data rejestracji: 02.03.2018
Lokalizacja: Ceres
Posty: 474
MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nasz region to 16, możliwe że bałwan, który się tym zajmował, nie zmienił placeholdera, a w innych językach jest ok i dlatego nikt nie marudzi (ja sam używam angielskiego bo na PS3 niektóre gry same przestawiały na polski, co na PS4 jest już obligatoryjne, a w grze oczywiście wyboru brak...). Zmień język XMB na angielski jak możesz i powiedz czy wtedy wyświetla się ok. Tak czy siak wymagałoby to patcha, a patch kosztuje więc nie naprawią...

Sprawdziłbym to dla Ciebie, ale nie mam ochoty pół dnia pobierać 8GiB+, więc wybacz.

Co nie dałbyś rady!? Potrzymajcie mu piwo; jedziesz! A nie, nie jedziesz, bo Twoja jest niehakowalna.

Mógłbyś też podać identyfikator gry (niepotrzebny jest cały CommID, tylko skrócony np. NPEB-12345). Kiedyś po zakupie przysyłali na maila, ale może już tak nie robią bo na PS4 jak coś kupię to tylko tytuł i za ile.



PS: Ja mam do sprzedania CECHL04 z OFW 3.55. W pudełku, elegancko, z kluczami, niezbanowana, 10tys godzin przepracowała, nigdy nie otwierana. Bez kont i gier, czysta. Tak jakby ktoś coś.

Ostatnio zmieniany przez MajsterPopsuj : 01.01.2019 o godz. 23:30
MajsterPopsuj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.01.2019, 10:19   #13
Y2J
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Y2J
 
Data rejestracji: 31.01.2013
Posty: 154
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Berion, tak na gorąco - Ty mi lepiej podaj adres na jaki mam Ci posłać beczkę browaru.

Zwykła zmiana języka w menu dała radę od razu. Bez żadnych ponownych instalacji, czarów i kombinacji. Trafiłeś w sedno.

Centrum pomocy PlayStation rozłożyło ręce, a Ty dałeś radę

Najlepsze jest to, że pewnie za jakiś czas problem i tak by się rozwiązał, bo przy instalacji m.in. The Last Of Us, od razu zmieniłbym język konsoli, byle pozbyć się polskiego dubbingu.

Dziękuje Ci za pomoc, jak i reszcie ekipy. Jeszcze mocniej dziękuje Ci moja narzeczona, która miała już delikatnie mówiąc dość mojego 'nastroju' Niby mała rzecz, a potrafi zepsuć humor, pewnie sam najlepiej wiesz jako człowiek od design'u.
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.01.2019, 10:21   #14
eŁDeZet Ma(j)ster
 
Avatar użytkownika szczuru
 
Data rejestracji: 05.04.2005
Lokalizacja: Uć
Posty: 2,461
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Skoro to wina PARAM.SFO (a raczej osoby, która go przygotowywała), że w Polskim tytule jest Launcher - to bym nadal spróbował cisnąć support Ubi - dla zasady
__________________
szczuru jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.01.2019, 16:15   #15
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 20.11.2009
Posty: 93
damian1994 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem pierwszego świata XD.

Z drugiej strony, dokładnie rozumiem Twój ból. Mnie dla odmiany zirytował brak opcji posortowania zawartości według nazwy. CFW też tego nie ma. I trzeba instalować gry zaczynając od ostatniej.
damian1994 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Najlepsze gry na PS3 i X360 Berion Gry na konsole 29 29.09.2018 09:30
[Sprzedam] PS3 SLIM 320GB + 2 PADY + MOVE + GRY + GWARANCJA Druss Kupię/Sprzedam/Zamienię 2 02.04.2013 18:10
Granie w gry z T16 na PS3 ? Smolarek1997 Hardware 14 30.12.2011 13:23
Problem z nagraniem gry na ps2 kilkarek Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole 7 13.09.2010 21:07
Problem! PS3 sciagane z USA! Slasheer Hardware 12 07.08.2007 19:06


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO