![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.02.2013
![]() |
Konsola kupiona W Media Markt, ostatni zestaw w promocyjnej cenie - 1249 zł. Do tego gra Star Wars Battlefront II którą postaram się od razu sprzedać za jakieś 100 zł.
Dziś wróciłem do domu, wszystko podłączone i okazuje się, że obraz migocze, śnieży i nie ma nawet głosu. Podejrzenie padło od razu na switch i sam zasilacz, ale po paru próbach okazało się, że to kabel HDMI. http://allegro.pl/show_item.php?item=7099716526 Gość pisze o pełnym wsparciu dla Ultra HD a kabel nie dźwiga nawet PS3. Czy jesteście w stanie polecić jakiś kabel HDMI który się nada? Bo ja już zgłupiałem. Póki co PS4 podłączona jest 3 metrowym kablem od PS3. Wrażenia bardzo pozytywne. Kiedy ponad 4 lata temu kupiłem pierwszą grę na PS3 (Mortal Kombat) pomyślałem wtedy - fajne, grafika lepsza niż na PS2, ale tyłka nie urywa.. Teraz tradycyjnie również zacząłem od Mortala i muszę przyznać, że trochę urwało
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
eŁDeZet Ma(j)ster
Data rejestracji: 05.04.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Odpal Uncharteda 4 to Ci urwie łeb przy samej dupie
|
|
|
|
#18 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Póki co próbuję ogarnąć temat podłączenia żeby móc w końcu dosunąć meble i cieszyć się konsolą
![]() Szczuru, jakie Ty masz kable HDMI? U mnie sytuacja wygląda tak: PS4 podłączone grubym kablem HDMI (którym przez ostatnie lata podłączone było PS3): - działa bezpośrednio podłączone do TV - działa podłączone przez switch To samo PS3. Ten trzymetrowy kabel z aukcji którą wkleiłem wcześniej nie daje obrazu w żadnej konfiguracji (ewentualnie śnieży). Podłączyłem więc PS3 tym kablem który dostałem w zestawie z PS4 i wygląda to tak, że - działa bezpośrednio podłączone do TV - nie działa podłączone przez switch I teraz pytanie, czy ten switch jest skopany czy po prostu kabel dodawany do PS4 jest tak kiepskiej jakości? Jedyne co odróżnia ten działający w każdej konfiguracji kabel to fakt, że jest wyraźnie grubszy niż te dwa pozostałe. I chyba takiego pozostaje mi szukać, będzie to łatwiejsze niż odsyłanie i szukanie nowego switch'a. Jesteście w stanie polecić jakieś forum gdzie można dowiedzieć się więcej na takie tematy? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Sprawa rozwiązana.
Kupiłem w miejscowym sklepie porządny, gruby 3 metrowy kabel, podłączam PS3 i nadal śnieg. Ostatnią opcją była wymiana kabla który łączył switch z telewizorem. Tym razem podłączyłem przełącznik kablem który był w zestawie z PS4 i działa ![]() Także okazuje się, że oba kable http://allegro.pl/show_item.php?item=7099716526 Zarówno 3 jak i 1 metrowy, to lipa nie z tej ziemi. Poczytam później i zobaczę czy opłaca mi się w ogóle robić zwrot. Póki co mogę w końcu podłączyć wszystko jak należy ![]() Szczuru, u mnie poza Mortal Kombat XL czekają już na półce Assassin's Creed Unity i Syndicate, Yakuza 0 i Kiwami oraz Batman: Arkham Knight, także na trochę grania wystarczy ![]() Jest coś na co powinienem zwrócić uwagę jako nowy użytkownik PS4? Coś odinstalować? Jakiś odpowiednik PlayStation Home albo zbędne aplikacje? Póki co wyłączyłem głośnik w padzie i zmniejszyłem stopień jasności światła na 'ciemny'. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zakladaj konto psn w stanach , najlepsze ceny
|
|
|
#21 | |
|
![]() |
Cytat:
![]() Sa modele na 5 wyjsc z pilotem ale tego nie testowalem. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| PS3xploit dla OFW | A youkai of love | Homebrew | 92 | 12.10.2018 13:43 |
| mkv na ps3 | lysyadin | DivX, Xvid, Matroska i inne | 8 | 09.10.2012 01:09 |
| Dla Was.. i dla Ciebie Kochanie... | Martin_TP | Off topic | 13 | 10.03.2003 19:38 |