Powrót   Forum CDRinfo.pl > > >

Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 08.04.2009, 11:35   #1
makaron
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika makaron
 
Data rejestracji: 05.07.2003
Lokalizacja: Pisz/IRL
Posty: 219
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wymiana HDD w PS3 + Ghost

Witam,
Dostalem za Free HDD 120GB (chyba SATA1 - niewiem lapek byl spalony jutro zobacze na innym).
Wiem ze to juz bylo walkowane ale nigdzie nie bylo tego z urzyciem Ghosta.
O co mi chodzi:
1. Mam 40GB a 120GB jest wartoscia wieksza w tym przypadku.
2. Gdy przeloze 120HDD w miejsce 40HDD to konsola zapyta o format.
3. Niechce backupowac czegosc na klucz.
4. Chce miec to samo 120HDD co na 40HDD.
5. Robie Ghosta (mozna innym ale do tego mam zaufanie) HDD40.
6. Podczepiam (adapter badz jak ktos ma PC to normalnie) 120HDD, formatuje i zaczepiam Ghosta z 40HDD (niech wstrzymaja sie ci co napisza ze ronych wielkosci nie mozna restaurowac - bo da sie).
Tu zaczyna juz sie teoria:
7. Wg mnie 120HDD bedzie system plikow taki sam jak 40HDD (ale bedzie to 120HDD) a takze bedzie zawieral calosc (backup) z 40HDD wiec konsola widzac ten sam format plikow/katalogow/system nie powinna zapytac o format a calosc bedzie mniej klopotliwa, gdyz bede mial wszytkie demka/clipy/muzyke/reszte contentu z np Home = zaoszczedzony czas i download (czyli czas ) ).

Czy ktos z was probowal tego - ja to zrobie moze jutro a jak nie to weekend ale moze wynikna jakies glebsze problemy (utara danych, ktora w sumie przy backupie 4GB HDD nie ma dla mnie juz znaczenia) wiec wolabym wiedziec.

Dodam ze czesto robilem takie Clony na PC wiele razy w servisie i nie bylo problemu. Polecam tutaj Ghosta, gdyz wiem ze wkladajac Backup zmienia on system plikow dysku/partycji i restor'uje swoj backup. Logiczne ze mozna to robic tylko w przypadku partycji wiekszej niz Uzyty backup ( bo pliki nie wejda).
Ps. Sory za interpunkje ale pisze z NT 4.0 EN.
__________________
PSX mod, PS2 Mod, PS3
XboX Mod, X360 Mod
DS Mod, PsP fAt Mod
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.04.2009, 12:01   #2
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Niby można tylko czy przypadkiem nie dla znanych fs? To nie jest obraz 1:1 (no chyba, że jest ). Do Ghosta zaufania nie mam, prędzej do Acronis True Image.

W każdym razie nie bawiłem się tym. Ja bym na Twoim miejscu przed eksperymentem zrobił jednak backup z poziomu XMB (tak, wiem że jest do dupy bo brak kompresji ale na wypadek wszelaki, wiesz ;]).
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2009, 13:48   #3
makaron
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika makaron
 
Data rejestracji: 05.07.2003
Lokalizacja: Pisz/IRL
Posty: 219
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości

W każdym razie nie bawiłem się tym. Ja bym na Twoim miejscu przed eksperymentem zrobił jednak backup z poziomu XMB (tak, wiem że jest do dupy bo brak kompresji ale na wypadek wszelaki, wiesz ;]).
Tak zgadza sie , pewnie ze zrobie tylko powiedz mi czy jak zrobie backup swojego profilu to czy on nie zniknie z HDD40GB (przykre doswiadczenie z X360 i przenoszeniem Profili - potem problemy z ladowanie i Save'ami). Dlatego zamierzam to zrobic w kolejnosci:
40HDD:
1.Ghost
2.backup z poziomu XMB
3. reszte tej ukladanki.

Prawdopodobnie bede musial zastosowac Acronis lub Snapshoot (moze paragon ale tez z LIve CD bo normalny moze miec problem) gdyz Ghost ma problem z SATA/2.

Co do FS to mysle ze Obraz z 40HDD bedzie wygladal 1:1 ( ale w rozmiarze 40HDD , a co z reszta wolnego miejsca i jak sie to "zaadoptuje" to tego wlansie niewiem). Zalezy jeszcze jak rozumiemy 1:1 - czy o system plikow/struktore katalogow czy o cala strukture bitow , jak o to drugie to niestety nie bo to zajelo by mi troche.
A masz moze gdzie wersje acronis pod SATA (np z link z RS), gdyz mam 100% ale na ata a na Sata czasmi mi wisa (2/10 prob konczy sie fiaskiem, Ghost 9/10 ) ? Bo jest pelno wersji ale potrzebuje jakiejs sprawdzonej.
__________________
PSX mod, PS2 Mod, PS3
XboX Mod, X360 Mod
DS Mod, PsP fAt Mod
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2009, 17:17   #4
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Zniknąć to na pewno nie zniknie. Gorzej z przywróceniem na nowej konsoli. Teoretycznie problemów być nie powinno, naczytałem się już jednak, że czasem są problemy z DRM...
A i jeszcze jedno: przed tą operacją skopiuj trophy na serwer bo nie są uwzględniane w backupie systemowym.

Miałem na myśli oczywiście dokładną strukturę logiczną (bo to się chyba tak właśnie ładnie nazywa ;]). Myślę, że fs to jakiś custom na wzór starego PFS i też na APA. Jak sobie z tym poradzą takie programy to nie wiem. Jak brakuje wiedzy to trzeba to niestety po prostu sprawdzić doświadczalnie.

W każdym razie kolejność jest IMO bez znaczenia. Ghost Ci przecież nie namaże nic na ten dysk podczas odczytu, prawda?


PS: a czy na X360 przypadkiem się nie przenosi profilu? Ciężko to nazwać backupem. ;] Tej konsoli akurat nie posiadam, ale też czytałem o problemach z achivmentami i save'ami po takiej operacji.

PPS: Acronisa używałem dawno temu po tym jak mi Ghost spaprał obraz.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF

Ostatnio zmieniany przez Berion : 08.04.2009 o godz. 17:19
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2009, 21:55   #5
makaron
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika makaron
 
Data rejestracji: 05.07.2003
Lokalizacja: Pisz/IRL
Posty: 219
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wink

hmmmm no to do dzieła. Odezwę się jak już coś się stanie = zanczy albo się uda albo nie )
__________________
PSX mod, PS2 Mod, PS3
XboX Mod, X360 Mod
DS Mod, PsP fAt Mod
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.04.2009, 23:04   #6
M@X
Get a Mac!
 
Avatar użytkownika M@X
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Lokalizacja: Jaworzno
Posty: 10,520
M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
tak, wiem że jest do dupy bo brak kompresji
Akurat kompresje ma. I przez cholerna kompresje musze czekac poltorej godziny zeby 60 GB zbackupowal do 40 na zewnetrzny dysk... Juz wolalbym bez kompresji ale krocej...
__________________
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów,
lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.04.2009, 00:30   #7
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Po czym wnosisz, że dane są kompresowane? IMO nie są. Mój dysk od nowości chciał backupować 12GB...

PS: Kopiuje nawet cache (w sumie to nawet nie tak źle bo patche czy dodatki też tam się wklejają). Szkoda, że nie pyta co chcę zachować, a czego nie.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.04.2009, 00:43   #8
makaron
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika makaron
 
Data rejestracji: 05.07.2003
Lokalizacja: Pisz/IRL
Posty: 219
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ok dziś zacząłem backup normalny ..........ponad 2h.....więc jutro zrobie tak jak mówiłem z drugim trybem.
Pytanie.
Czy ten upload na server co pisałeś robi się jak wybiorę synch whit server ?
__________________
PSX mod, PS2 Mod, PS3
XboX Mod, X360 Mod
DS Mod, PsP fAt Mod
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.04.2009, 10:25   #9
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Tak. Konsola sama Cie ostrzeże. Dziwi mnie czemu nie wchodzi to w skład kopii. Może boją się "hakierki" pucharków?... geez. Prędzej czy później i tak to nastąpi. Równie dobrze mogę też ściągnąć sobie czyjś save z sieci i odblokować za jego pomocą brakujące trophy (przynajmniej do 2.35 tak było ).

Kolejny raz idiotyczne zabezpieczenie kłopotem dla zwykłego użytkownika.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.04.2009, 18:12   #10
M@X
Get a Mac!
 
Avatar użytkownika M@X
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Lokalizacja: Jaworzno
Posty: 10,520
M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Może boją się "hakierki" pucharków?... geez. Prędzej czy później i tak to nastąpi. Równie dobrze mogę też ściągnąć sobie czyjś save z sieci i odblokować za jego pomocą brakujące trophy (przynajmniej do 2.35 tak było ).
Juz nie jest, na szczescie ;-). I przy tak zamknietej architekturze jaka jest PS3 nie wroze swietlanej przyszlosci roznej masci hakerom i piratom :-),
__________________
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów,
lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.04.2009, 18:14   #11
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Juz nie jest, na szczescie ;-). [...]
Jak rzadko ostatnio, z tym jednym się zgadzam w 100%. Tym bardziej to potwierdza bezsensowność braku uwzględniania trophy w backupie. Nie wszyscy na Ziemi mają dostęp do internetu. Niedługo to konsoli się nie włączy bez połączenia, a konsola będzie wysłać cholera wie dokąd info w co grasz, kiedy itd. Ja wiem, taką książkę czytałem, Orwella czy kogo tam...

sorry za offtop
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.04.2009, 15:43   #12
makaron
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika makaron
 
Data rejestracji: 05.07.2003
Lokalizacja: Pisz/IRL
Posty: 219
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Skończyłem....... nie udało się i się udało.
Udało się zrobić to programem R-Drive Image (bit po bicie) i konsola poprawnie wykryła dysk lecz niepoprawnie obliczyła wolne miejsce (podała je z HDD40GB..że zostało 7GB). Więc zrobiłem backup i jak wielu tutkach.
Ten sposób by pasował do dysku o tej samej wielkości (ale po co to robić - chyba ze backup na wypadek padnięcia dysku; lub zmiana na szybszy/lepszy.... mało prawdopodobne).
Nic no przynajmniej wiadomo jak kończy się ta metoda (bez utraty danych).
__________________
PSX mod, PS2 Mod, PS3
XboX Mod, X360 Mod
DS Mod, PsP fAt Mod
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
PS3 i kopie zapasowe gier z PS2 Zagee Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole 1 23.11.2007 10:20
Wymiana HDD w starym gracie ;] Berion Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software 24 05.09.2007 19:27
Ciekawe............ bubson Off topic 33 03.05.2005 11:35
Mam problem z HDD ! +++LeWaP+++ Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software 34 15.10.2002 22:57


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.