![]() |
Fifa ***347;mierdzi ;)
Jak chcesz co***347; dobrego na X360 to atakuj Dead Rising, Gears of War, Oble***347;nion (ESIV: Oblivion - cho***263; troszk***281; zbrzydzony na X360, dziwne), Prey (te***380; jest na PC). Konsol***281; we***378; od Juchy'ego z xbox-scene.pl. Ma renom***281;, a i zna si***281; na rzeczy. 250z***322; za flash? OMFG |
mi się fifa podoba;) na konsoli lubię pograć sobie w gry piłkarskie:) a jeśli chodzi o gry piłkarskie na next geny, to słyszałem, że fifa 07 jest podobno lepsza od pes 6. Czy to prawda to nie wiem...
Poza tym i tak bym sprzedał tą fife co jest w zestawie i przeznaczył bym to na przeróbkę konsoli, pytałem w jednym ze sklepów i chip + montaż 200 zł, tylko że trochę daleko, bo w Wejherowie, u mnie w mieście sam flash konsoli kosztuje 250zł :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
a i jeszcze jedno, czy to prawda że xbox 360 ma kartę sieciową bezprzewodową (wifi)?
|
Ponadto HDD służy głównie jako temp dla gier.
|
Chcesz zapisywac savy - musisz miec albo karte pamieci, albo dysk twardy, wiec do CORE musialbys dokupic.
Wogole CORE nie oplaca sie kupowac (chociaz w ULTiMIE jest za 899 zl, hmm:) ) |
Cytat:
|
Kup Premium :D
|
niedługo będe miał xboxa 360, jak jest z wersją CORE? jest w niej jakaś pamięć wewnętrzna, aby móc zapisywać sejwy z gier? czy koniecznie trzeba kupić kartę pamięci? jeśli tak, to wolę wersje premium :P
|
Cytat:
Dwustronne jedowarstwowe - DVD10 Mniejsza z tym... M@X, wyciąga się Sector Security i patchuje gotowy obraz do wypalenia. I wsio budziet igrac, kamandir ;) |
Po cz***281;***347;ci masz racj***281;, chocia***380; spotka***322;em si***281; z tym okre***347;leniem r***243;wnie***380; dla dwustronnych DVD ;-)
|
@[ Jools ], DVD9 to DVD DL... :]
|
Zgadza si***281; - s***261; to tzw. raw-dumpy, kt***243;re "wypala si***281;" obecnie na no***347;nikach DL, nie DVD9 :-)
|
Nie do konca. Moja wiedza z zagranicznych forow mowi o (mgoa wystapic bledy w tlumaczeniu) o koniecnzosci patchowania obrazow na obecnosc jakichs specyficznych sektorow. Jezeli tego nei zrobimy gra sie nie uruchomi. Nie musze tu dodawac ze koniecznosc rozpoznawania nosnika jako calosci, a nie "byle plikow" wrzuconych w ISO oznacza jedno - niemozliwosc tworzenia RIPow, a wiec i koniecznosc uzywania nadal drogich nosnikow DVD9. Jako ze wiekszosc gier na XBOX 1 tworzona byla wlasnie nie na zasadzie "zrzucania ISO" lecz wlasnie na rebuildowaniu obrazu z plikow - mozemy o nich zapomniec ...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:23. |