![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.09.2007
![]() |
Teraz jestem juz pewien w 100 % to podrobka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam jestem za zwroceniem tych 40 zlotych ... choc wolalbym zwrot pieniedzy za oryginalnego pada tego ktorego kupilem na aukcji.. wlasnie dlatego zwrocilem uwage na ta aukcje poniewaz jedynie panstwo oferowaliscie 2 ORYGINALNE dual shocki sony . Dalatego kupilem i mam nadzieje ze to panstwo rozumiecie wiem ze to jest dla WAS po kosztach ale klient to klient zwlaszcza ze zostalem wprowadzony w blad dostajac inny podrobiony towar. A panstwa interesem jest dbanie o szczegoly. A to nie jest oryginalny pad takze ponawiam prosbe o zwrocenie ksoztow za oryginalnego pada tego ktory zostal przedstawiony na aukcji... pozdrawiam i czekam na odpowiedz. A oni na to : Witamy Te pady bierzemy z hurtowni jako oryginalne w blistrze SONY, jeśłi jest tak jak Pan mowi to przepraszamy za problem. Oczywiscie mozemy zwrócic Pany 40 zl (koszty pada) lub wymienic na 2-giego duala z pudelka z konsoli ale dopiero za tydzien, gdyż czekamy na dostawe konsol Za utrudnienia przepraszamy I drugi mail : Witam 40 zl to jest cena pada oryginalne w zestawie u nas...prosze podac nr konta na jaki mamy przeslac pieniadze spowrotem za pada pozdrawiam i przepraszam za klopt |
![]() |
![]() |
|
|