![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
PS2 - Jak and Daxter Zaginiona Granica z HDD
Witam.
Jestem tutaj nowy więc z góry bardzo przepraszam jak nie w tym dziale ale z wszystkich działów ten wydał mi się najodpowiedniejszy ![]() Ogólnie w sprawach PS2 jestem zielony i prawdę mówiąc nie znam się na homebrew /choć coś tam czytałem/, ale to wszystko jest jakby robione przez programistów dla programistów - ogólnie dla zwykłego człowieka "czarna magia", stąd mój ten post i wielka prośba o pomoc ![]() A więc posiadam konsolkę PS2 fat z ripperem chyba 1.0, twardy dysk 400GB, zakupiłem go jak i network ponieważ mój laser jeszcze jest powiedzmy "zdatny" ale ma że swoje lata i grając z płyty po prostu zgrzyta itp. Tak więc wszystkie gry jakie posiadam załadowałem na niego i śmigają z HDD aż miło, ale mam pewien problem z grą: Jak and Daxter Zaginiona Granica /którą kupiłem od kumpla za psie pieniądze - 25zł/ a więc jest tak: gry które "chodzą" na HDD sprawdzam na http: //list. sksapps. com/index.php? page=indexj.html no i tutaj jest mój problem z tą grą, gdyż nie znam angielskiego i nie za bardzo rozumiem co mam zrobić gdyż ta gra "chodzi" z HDD pod HDL-v0.8c ale z zastrzeżeniem: Delete everything below VMODE in system.CNF no i szczerze powiedziawszy nie wiem o co chodzi, ściągnąłem cnftool051, sądząc że może jest to program do spatchowania np. zrobionego obrazu z tej płyty ale nie wiem co z tym zrobić... i na tym koniec ![]() Bardzo proszę o pomoc. ps. GDYBY TO CZYTAŁ KTÓRYŚ Z ADMINÓW TO INFORMUJĘ: cnftool051 ściągnąłem z jakieś innej strony w necie gdyż na CDRinfo wyskakuje komunikat że pobranie jest niemożliwe - zgłoś do administracji - czy jakoś tak ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak & Daxter Collection | Berion | Gry na konsole | 2 | 27.04.2013 19:54 |
Problem z grą na PS2 | cristov3r | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 15 | 29.11.2009 00:28 |