![]() |
Jeśli nie Kobra to może być CFW bez niej, a przed startem gry w *.iso (bo rozumiem, że to jest powód dla którego koniecznie chcesz Kobrę) ładować można Mambę.
@Trilu Moje czy bolą! :P Poznaj znaczenie słowa bynajmniej |
:PDlaczego musi być CFW z Cobrą ? Ferrox noBD plus GameSonic Manager i działają wszystkie gry bez napędu , tak twierdzi Twórca tegoż programu.
Na konsole z uwaloną logiką ,nie wejdzie CFW bez patcha noBD. @Bereion ,czep się jakiejś baby:P |
Nie miałem nigdy do czynienia z konsolą z niesprawnym napędem lub jego logiką, więc nie wiem jak wygląda wgrywanie "zwykłego" fw. Z tego co mi się wydaje to się nie da, konsola nie zgodzi się na aktualizację. Ale mogę się mylić.
W każdym razie takiej opcji w RT nie ma: http://rebug.me/official-rebug-4-75-...-sep-6th-2015/ A co do GH: wiesz, jest taki dobry zwyczaj na scenie że jeżeli Twoja praca wynika z pracy innych to ich wymienia się w podziękowaniach. GH po rozprawie sądowej jednym z warunków ugody było zaprzestanie jakichkolwiek prac nad urządzeniami Sony (a więc nie tyko PS3 ;]). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kod:
4.70 Habib cobra 7.10 starbucks v1.01 noBDTo forum ps4news które mi poleciliście jest do niczego. By co kol wiek pobrać trzeba dać post lub napisać nowy temat. Wchodziłem na ten link z softem ale by pobrać trzeba dać post w temacie a temat został już zamknięty. Dodam że nawet pisząc tam nowy temat nie można go wy edytować. Jeżeli macie linki do tego softu Rebug nobd gdzie jest filmik to dajcie dzięki. Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://www.ps4news.com/forums/announ...fo-129526.html |
Cytat:
|
Nie trzeba , trzeba miec kilka postow do wklejania linkow ;)
Cytat:
|
QUOTE=Trilu;1338741]Napisz na w ps4news.com w tym temacie ,albo go przeszukaj jest tam Habib noBD z Cobrą i inne CFW noBD z Cobrą[/QUOTE]
@Trilu Dzięki za pomoc. Co do Habiba to jest cfw nr 4.70 z cobra i nobd ale ten soft. jak również 4.46 Rogero cobra robi bricka. Ciekawe jest że Geohot brał udział w tworzeniu cfw. Link z cfw wyśle ci na pw do wglądu.W poście z dnia 05-29-2014 z tego tematu na ps4news jest info o cfw Rebuga z masą linków. Soft ten był testowany na prawie wszystkich konsolach z NOR. Niestety nie ma żadnej informacji czy był testowany na jednej konsoli z NAND więc sytuacja może być podobna jak w 4.46 Rogero cobra (Brick).Jeżeli będe miał możliwość to napisze tam posta. Pod softy z nr 4.55 istnieją 4 softy z no bd Rogero,Habib,Arch,Ferrox. Niestety żaden z nich nie posiada cobry.Jeżeli nie znajde niczego z cobrą to wgram któryś z tych 4 powyżej. Jeżeli mieli byście wgrywać to który ?? Najnowszym cfw z nobd pod 4.55 jest Arch ale nie czy będzie odpowiedni. Głównie to zależy mi by dało się grać w gry z ps2 i ps3 w iso. Cytat:
PS: Czy na tym ang forum ps4news trzeba mieć jakieś minimum wiadomości by pisać nowe tematy ?? |
@misiozol,mega podpis :smile::smile:
No tam jest na samym wejściu noBD,wiele archiwów tam mają . |
Tam powinno byc jak nie to sie zawsze znajdzie ;)
|
Napisz na w ps4news.com w tym temacie ,albo go przeszukaj jest tam Habib noBD z Cobrą i inne CFW noBD z Cobrą ,
Kod:
http://www.ps4news.com/forums/ps3-cfw-mfw/rebug-4-30-1-rebug-4-21-2-3-55-4-ps3-cfw-rex-editions-arrive-125504-34.html |
@Trilu ten link jest może z psx-scene ?? Ponoć ta wersja brickuje konsole z nand. Ta wersja od Gamesonica naprawia ten problem ale jak widziałem nie wydali jeszcze cfw na forum bo dopiero robią testy
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:55. |