![]() |
Widze ze nie w tym dziale napisalem :( Czesc Berion znalazlem cos takiego (bo ten link co dales nie otwiera sie) http://thepiratebay.org/torrent/3907...Loader_patched tylko nie wiem za bardzo co z tymi plikami zrobic mam juz HDL 0.8c na MC a tu jest 0.8b ! nie na tylke znam angielski zeby to zrozumiec :(
i jeszcze jedno FCMB nie widzi zawartosci Mass co moze byc ? |
Nie wiem co to za wersja, ale jedyne sensownie spatchowane HDL są te spatchowane patcherem ffgrievera. Ustawiasz w tym patcherze ścieżkę do HDLa i patchujesz. Działa to tak, że potem kiedy uruchamiasz grę przez CB to uruchamia się nie gra, a HDL.
Patcher jest na psx-scene.com (na forum oczywiście). --- Dlaczego miały by nie działać? ;] |
CodeBreaker z Mass lub HDD i gry odpalane z HDD jak ?
Witam :)
Pytanie jak w temacie tylko dokładniej: Mam CodeBreaker V9.2 no Anti-Modchip Version (ponoc wersja na HDL ) i teraz chce odpalac ten program z Mass lub HDD (jesli sie da ) i po uruchomienieu odpowiedniego "ulatwiacza" odlpalic gre z HDD jak to zrobic ? :D Ps. powiedzcie mi czy kody z Psx dzialaja na PS2 ? kobieta gra w Tomb Ridera2 i nie moze dac sobie rady |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:01. |