![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.06.2006
![]() |
duza ps2 + usbextreme
czy jesli kupie usbextreme a mam duza ps2 bez przeróbki bede mógł zgrać np sciągniętą z kompa gre podłączając dysk i zgrywając (np. przez program winHIIP) ?? jak podłączyc dysk do usb czy moge np czyms takim : http://www.qart.com.pl/prod/USB_2.0_MOSTEK_IDE2-3.html . aha warto zaznaczyc ze laser czyta tylko cd. PROSZE O ODP! z gory dziękuje!!
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
eŁDeZet Ma(j)ster
Data rejestracji: 05.04.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
@peter1918, NIE polecam UsbExtreme z kilku powod***243;w:
1.PS2 Posiada USB Klasy 1.1 (Jest BARDZO Wolne) 2.Nie wszystkie gry (a raczej bardzo ma***322;o) uruchomia ci si***281; z dysku USB Posiadasz "du***380;***261;" PS2 wi***281;c najlepszym wyj***347;ciem jest kupno zwyk***322;ego 3,5 calowego dysku IDE + Network Adaptor.
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.02.2006
![]() |
1. Musisz mie***263; conajmniej Swap Magica, ***380;eby uruchomi***263; nie-t***322;oka.
2. USBeXtreme/Advance posiada w***322;asny soft przeznaczon do zgrywania na HDD. 3. Gry na usb ***322;aduj***261; si***281; wolniej ni***380; z CD/DVD, a filmiki FMV si***281; tn***261;. Skoro masz du***380;***261; konsol***281;, to kup Network Adaptor. Koszt na Allegro - ok. 100z***322;. Znacznie lesza kompatybilno***347;***263;. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eŁDeZet Ma(j)ster
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.06.2006
![]() |
czyli lepiej kupic network adaptor... a słyszałem ze zeby podłączyc dysk przy NA trzeba rippera 2.5 gold lub 3.x ... i do tego hd loader (wtedy nie potrzebuje orginalnego tylko z neta ściągam ) ... czyli w sumie lepsza opcja niz jakbym miał kupic oryginał hdloader i NA. kupie NA i rippera i wtedy juz mi smiga wszystko ... EEEH CO BYM NIE ZROBIŁ TO Z DWIE BANIE MUSZE WYBULIĆ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bywalec
Data rejestracji: 18.02.2006
![]() |
Cytat:
![]() @peter1918 - źle słyszałeś. Ripper wykorzystuje się tylko w przypadku gdy już masz całkiem padnięty laser do odpalania programów z Memory Card. Najlepiej (najtaniej, raczej legalnie - tłoków już się raczej nie produkuje, natomiast w sprzedaży można znaleźć "podróbki") zrobisz jak ściągniesz odpowiednią wersją HDLa z neta (lepsza kompatybilność z grami niż w przypadku oryginalnego HDLa). Poczytaj na necie o exploit'ie oraz trigger diskach. @moderacja - mam nadzieję, że ten post nie zalatuje warezem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
@peter1918 nie wiem ile musisz wybulić, ale wiem ze nie mało.
W koncu HDD+Na na moje oko to napewno nie dwie "banie" - przynajmniej nóweczki... ![]() Jeszcze jakies pytania? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
eŁDeZet Ma(j)ster
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|