![]() |
Resident
witam. zrobiłem wszystko co tu napisaliscie i tym programem psx2psp na wszystkie mozliwe sposoby przeksztalcalem ale po wrzuceniu gry na psp konsolka w ogole jej nie widzi. gra to resident evil 2 z góry dzięki
|
Z***322;otko, ale m***243;wisz o programach na PC czy PSP, ***380;e Ci nie dzia***322;aj***261;? Bo to pewna subtelna r***243;***380;nica ;)
|
Komputera.Przed formatowaniem bylo wszystko Si,lecz po juz nie chcialy mi chodzic pewne programy i z instalowaniem np gier tez cos nie tak.
|
Czego format? ms0:/, flash0:/, flash1:/ itd...? Jaki masz CFW (od jakiej grupy i w jakiej wersji). Pod jaki kernel jest program, kt***243;ry chcia***322;a***347; uruchomi***263;? Jak***261; masz wersj***281; PSP (grub***261; czy Slim&Lite)?
Odpowiedz mi na ka***380;de z tych, podstawowych pyta***324;. Nie wr***243;***380;ymy z fus***243;w ;] Poczytaj sobie o uruchamianiu wynalazk***243;w ma PSP: http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/p...-memory-stick/ |
formata czego, ***380;e si***281; tak zapytam? :rotfl:
|
hejka
Ostatnio zainstalowalam sobie fajna gierke :) gdy chcialam ja odpalic nic sie nie dzieje a ostatnio mialam formata wiec moze czegos brakuje jakis plikow czy cos (zabardzo sie nie znam) :P bo przed formatowaniem wszystko dzialalo. Pozdro |
Ja jak chce dodac plik to wyskakuje mi ze "file access denied" i co ja mam poczac ?? a na biegu potrzebuje to wypalic :((
|
Polecam IceTea.
Wlaczasz -> EBOOT -> Extract PSX ISO from EBOOT Prosciej sie juz nie da ;-) |
Ilość załączników: 4
Nie wiem poniewa***380; tego programu ju***380; nie u***380;ywam (a wi***281;c i nie pami***281;tam). Mia***322;em zrobi***263; tutorial i jako***347; mi to z g***322;owy wylecia***322;o. W ka***380;dym razie mam gotowe screeny do programu PSX2PSP w wersji 1.2.
|
re:
Cytat:
|
Masz racje znalazlem juz emulator konkretnie epsxe 152,wszystko dziala. Chrono Cross smiga az milo.
|
@Zan
Nie mo***380;esz napisa***263;, ***380;e "emulator jest dobrze skonfigurowany", poniewa***380; nie wszystkie gry rusz***261; Ci na takich samych ustawieniach nap***281;du, obrazu, d***378;wi***281;ku. No ale to tak btw. @adriana :hmm: Sprawdz***281; to dzi***347; lub jutro. Zale***380;nie od czasu i zobacz***281; w czym jest problem. |
Mam juz ten plik iso i jak chce nagrac plyte w alkoholu120% to wyskakuje mi informacja ,ze-zeby nagrac nieobslugiwany typ pliku obrazu musze recznie ustawic format scieszki wielkosc sektora i inne potrzebne informacje.Teraz to juz w ogole nie wiem o co chodzi.
|
Sciagnalem tak jak mowiles PSX2PSP GUI. Robilem tak jak mowiles (tylko nie zalapalem batch mode otworzylem program normalnie) do momentu Extract ISO. Gdy juz sie wszystko wypakowalo, probuje uruchomic wiec ISO na emualtorze Epsxe. Niby sie wlaczylo ale nadal nie dziala, emulator jest skonfigurowany i dziala dobrze na 100%. Moze cos zle zrozumialem albo zrobilem. A moze po prostu jest to gra z jak powiedziales z subkanalow tylko ze nie mam pojecia co to jest. Jestem absolutnym noobem w tym temacie wiec ciezko mi ogolem zalapac
|
*.iso czy te***380; ww. to obrazy p***322;yty, kt***243;re wypalasz np. Alcoholem 120% z profilem PlayStation. Nic innego z nimi nie robisz.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04. |