![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Ps2 Slim 90003 z modbo chip - problem z odpaleniem uLaunchELF
Witam,
pokrótce postaram się opisać co mi się ostatnio przytrafiło. ![]() Do tej pory posiadałem konsolę SLIM wersja SCPH-77004 z wgraną przez kogoś jedną z wersji FreeMcBoot i wszystko działało niemal idealnie do momentu aż w pewnych kontrowersyjnych okolicznościach ( ![]() - czy to wina złych wersji uLE? Używałem co najmniej trzech kopii, w każdej pisało, że są gotowe do wypalenia na płytę. - czy to może jednak wersja konsoli, na której zainstalowany jest chip?? Przerobione gry odpalają się na konsoli z chipem bez zarzutu a ta nagrana z uLE tylko na chwilę się pomieli w napędzie i wyskakuje napis, że nie można odczytać płyty. Przeglądając Wasze forum natknąłęm się na wątek AIO Project i pomyślałem, że po wypaleniu na płytkę może ta ruszy ale efekt jest niestety dokładnie taki sam jak w przypadku wcześniejszych płyt z uLE. Bardzo proszę o pomoc. Koszt 20 zł za nową kartę pamięci z wgranym FMB to może niewiele ale tak mi to weszło na ambicję, że nie popuszczę dopóki nie znajdę przyczyny i tego gdzie tkwi błąd. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ps2 Slim - dziwny problem z laserem | skoruppa | Hardware | 6 | 28.06.2012 21:13 |
Problem z PS2 Slim | Calypso | Hardware | 3 | 09.02.2011 09:38 |
Problem z modbo 760 | bubblegum | Hardware | 1 | 25.10.2010 09:58 |
Modbo 760 SCPH 30004 - duzy problem | karol659 | Hardware | 10 | 16.03.2008 01:08 |
Problem z zgraniem save'a na MC (PS2) | Jeay | Homebrew | 8 | 01.04.2007 18:44 |