![]() |
Cytat:
Ps. Ciekawe jakie (kosmiczne) wymagania mialby emulator PS2 albo XBOXa pewnie procek z 4GHz i jakis radeon 38800 :D i 2GB ramu :D |
Ilość załączników: 1
prosze kogoś kto ma dostep do gier z PS2 o sprawdzenie czy to działa ?
|
Ilość załączników: 1
prosze kogoś kto ma dostep do gier z Xboxa o sprawdzenie czy to działa ?
|
Ja ze swej strony polecam do PS One emulator o nazwie Connectix Virtual Game Station- b.prosty,wkładasz płyte i jeden klik i startuje jak w Pleyu.Uzywam tego do sprawdzania nagranych płyt na tę platforme
|
|
Cytat:
|
brawo sayan - trzeba wbijać ludziom do głowy informacje z emusceny :)
Na razie nie ma i sądze że jeszcze długo nie rozpoczną się prace - nad emulatorem PS2, najprostszą przeszkodą jest chyba brak mocy obliczeniowej, po więcej informacji zapraszam np. na #emu.pl na ircnecie lub ktorys kanal #emu na dalnecie, tylko nie pytaj od razu o emu ps2 bo ludzie tak sie usmieja ze nikt Ci nie odpowie :) |
NIEMA DZIAŁAJĄCEGO EMULATORA DO PSX 2.
było to już kiedyś wałkowane. a co do PSX to najlepszy podobno ePSXemu jak ktoś chce to podesle na maila. |
Kiedyś ściągnąłem sobie (jak Ci powiem z jakiej strony to mnie zaraz wywalą, ale chyba wiesz o jakiej mówie:) ) emulator do psx2, ale nie miałem okazji sprawdzić.
|
jak miałem bleema kiedyś to działał całkiem dobrze
fajne są emulatory i działają lepiej niż psx-a ... emulatory n64 |
Wiesz co, miałem już w cholere tych emulatorów ale żaden nie działał w nawet w 99% :(
Ale dzięki.:) |
|
Emulator PSX1 i 2 - skąd wziąć? Help.
Czy ktoś wie skąd mogę wziąć emulatory do playstation 1 i/lub 2
Proszę o jakieś linki. Oczywiście chodzi o działające w 100%.;p |
a jaki emulator Dreamcast ?
i skąd ... |
Ja z osla sciagnolem chyba z 8 emu do tych konsol, dziwilem sie czemu nie dzialaja. Zapytalem sie na isonews i powiedzieli mi ze nie ma emu do tych konsol, a i sciagnolem emu ktory byl back doorem :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:08. |