Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 25.05.2019, 11:38   #1
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 25.05.2019
Posty: 3
Cz4r0dziej w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ENSO na PSVita

Czy do wgrania ENSO (premanent hack) na psvita z softem 3.65 potrzebuje wgrac najpierw H-encore i dopiero pozniej to ENSO?
Cz4r0dziej jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.05.2019, 13:08   #2
eŁDeZet Ma(j)ster
 
Avatar użytkownika szczuru
 
Data rejestracji: 05.04.2005
Lokalizacja: Uć
Posty: 2,473
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Tak, H-encore pozwala na uruchamianie homebrew a installer Enso to jakby nie patrzeć to homebrew
__________________
szczuru jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2019, 13:23   #3
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 25.05.2019
Posty: 3
Cz4r0dziej w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DZIEKI
Cz4r0dziej jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2019, 13:31   #4
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 25.05.2019
Posty: 3
Cz4r0dziej w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wlasciwie to jeszcze jedno. Jak bede chcial uzywac sd2vita na tym enso to w takiej kolejnosci instalowac?

H-encore
ENSO
SD2VITA?

Po instalacji tego wszystkiego mam w jakis sposob usunac H-Encore i zostawic samo enso czy wszystko zostawic?
Cz4r0dziej jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2019, 14:03   #5
eŁDeZet Ma(j)ster
 
Avatar użytkownika szczuru
 
Data rejestracji: 05.04.2005
Lokalizacja: Uć
Posty: 2,473
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
H-encore
Enso
Sd2vita

Po instancji możesz usunąć bąble h-encore i enso ale lepszym rozwiązaniem będzie skopiowanie ich na pc przez qcma i dopiero usunięcie z Vity.
__________________
szczuru jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Chuck Norris Morris Humor 111 07.10.2018 01:42
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) Remix Off topic 37390 02.12.2011 16:07
Canon SX 1 - pierwsze wrażenia i porównania andrzejj9 Fotografia 19 10.02.2011 15:22
535 śmiesznych tekstów mallow Humor 6 01.06.2003 15:49


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO