Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 06.03.2015, 21:35   #1
Forumator
 
Avatar użytkownika Trilu
 
Data rejestracji: 15.02.2008
Posty: 864
Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Kopiowanie gier z ps3 na inne ps3

Posiadam dwa ps3 z cfw Habib ,chce przekopiować gry z jednej na drugą przez sieć ,multiman widzi drugą sztukę i gry na jej dysku,ale jak dam kopiuj to się zawiesza ,irisman ma serwer ftp lecz po włączeniu ,druga sztuka i tak go nie widzi.Da się to jakoś połączyć bez użycia pc ?
Trilu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.03.2015, 16:13   #2
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,132
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Moze i sie da , ale i tak szybciej wyjdzie przy pomocy usb , ewentualnie zapodaj rebug obydwu i wtedy sprubuj habib jakos nie slynie z rzetelnosci
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.03.2015, 08:17   #3
Forumator
 
Avatar użytkownika Trilu
 
Data rejestracji: 15.02.2008
Posty: 864
Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Dałem sobie już z tym spokój ,dokupię drugą kartę sieciową do pc ,to będzie bezstresowe rozwiązanie
Trilu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.03.2015, 20:35   #4
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
A dwa multiMANy się nie dogadają tak? Czytałem że właśnie od którejś tam wersji można. Nie wiem jak to działa, jeden musi być serwerem, a drugi klientem - nie bardzo wiem jak mogłyby się same rozpoznawać i dogadywać, bo żadnej tego rodzaju opcji nie ma.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2015, 06:56   #5
Forumator
 
Avatar użytkownika Trilu
 
Data rejestracji: 15.02.2008
Posty: 864
Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Widzieć się widzą,gry z drugiej konsoli są wykrywane ,lecz przy próbie kopiowania ,wyskakuje komunikat o postępie i tak zostaje .Sprawdzałem z trzy multiMANy i każdy miał zwieche.
Trilu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2015, 07:58   #6
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,132
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Bo to nie wina multimana
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2015, 10:17   #7
Forumator
 
Avatar użytkownika Trilu
 
Data rejestracji: 15.02.2008
Posty: 864
Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Na Rebugu jest to samo :p
Więc wina leży po stronie mM.
Trilu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
[ARTYKUŁ][PS3] Kopiowanie save z PSX i PS2 na PS3 Bartez Homebrew 8 04.10.2017 19:10
Nagrywanie gier na PS2 z dysku Kondra Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole 4 11.02.2009 03:58
Tematy maturalne na Polski.. (przeciek z IRCa ;) Martin_TP Off topic 7 14.05.2003 23:20


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO