![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.11.2009
![]() |
![]()
Witam. Od jakiegoś czasu mam styczność z ps2, konkretnie konsola kolegi.
Wgrałem fmcb z programami sms, esr i uLaunchELF. Kolega już opanował posługiwanie się tymi programami i wszystko działa tak jak powinno. Z racji tego, że nie posiada on komputera chciałby kopiować sobie mp3 z płyt dvd na usb. Początkowo wydawało mi się, że uLaunchELF nie będzie miał z tym problemu, można nim zarządzać katalogami jak i pojedynczymi mp3 na podpiętym do usb odtwarzaczu mp3. Jednak nie jest w stanie odczytać żadnych plików z płyt DVD-Video. Dodam też, że kopiowanie save'ów, w obie strony działa poprawnie. Dlatego mam kilka pytań z tym związanych: 1. Przeoczyłem jakieś ustawienie w uLaunchELF dlatego ich nie widzi na DVD-Video? 2. Muszę wypalać dvd do tego celu w innym formacie (wolałbym nie wypalać dwa razy tej samej zawartości)? 3. Muszę wgrać inny program do kopiowania mp3 (nie będzie to dla mnie problemem)? 4. Nie ma takiej możliwości? Zadowolę się odwołaniami do artykułów, wypowiedzi czy komentarzy. Mogą być w języku angielskim. Proszę o wyrozumiałość, nie śledzę sceny ps2. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
Linki do tutoriali na stronie głównej | Berion | Konsole | 0 | 05.10.2005 18:53 |