Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 01.11.2014, 22:19   #31
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Halas19
 
Data rejestracji: 11.06.2012
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 107
Halas19 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sprawdziłem
Co prawda nie w miejscu gdzie zmienia się płyty, bo nie doszedłem tam jeszcze, a na save'y z internetu nie można liczyć; ale znalazłem save ze stanem z już z drugiej płyty i załadowało się bez problemu
Także, można grać
Halas19 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.03.2015, 17:24   #32
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,097
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dołączę ci się wyjątkowo bo rozchodzi mnie się o to samo. XD Tyle że u mnie nie działa przejście na CD2, a obraz ma tyle ile powinien.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2015, 18:34   #33
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Halas19
 
Data rejestracji: 11.06.2012
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 107
Halas19 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Haker120 Podgląd Wiadomości
Dołączę ci się wyjątkowo bo rozchodzi mnie się o to samo. XD Tyle że u mnie nie działa przejście na CD2, a obraz ma tyle ile powinien.
Dobry jestem Od stycznia nie miałem czasu sprawdzić tego...
Trzeba się zabrać do roboty

Sorki, nie umiem czytać - od listopada

Ostatnio zmieniany przez Halas19 : 18.03.2015 o godz. 18:38
Halas19 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2015, 18:36   #34
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,097
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ok, ale z czego korzystałeś? Bo oficjalny jest źle przygotowany.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2015, 18:47   #35
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Halas19
 
Data rejestracji: 11.06.2012
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 107
Halas19 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Haker120 Podgląd Wiadomości
Ok, ale z czego korzystałeś? Bo oficjalny jest źle przygotowany.
Chyba trochę nie kumam pytania.
Co jest źle przygotowane ?
Program, który kompiluje obrazy jest podany pod linkiem na poprzedniej stronie, nie ma innego - korzystałem z tego co jest na stronie.

Albo wiesz co, spróbuj tego - pamiętam, że zgłaszałem problem na Assemblerze i ktoś podrzucił mi ten link.

Nie jestem pewny czy masz ten problem co ja miałem, ale tu masz opisane moje spostrzeżenia i odpowiedzi.
Halas19 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2015, 19:37   #36
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,097
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Thx, ja tam ręcznie edytowałem i nic z tego nie wyszło, jutro spróbuję i dam znać.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2015, 11:06   #37
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,097
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No i nie zmienia, zacina się na black screen po drugiej walce ze sniper Wolf i próbie przejścia do Blast Furnace.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2015, 14:13   #38
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,097
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ok, działa, w końcu działa i nie ma problemu z przejściem do Blast Furnace, chyba wybierałem nie ten patcher co trzeba. xD Obie wersje, oryginalna i ten Classic coś tam.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2015, 15:46   #39
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Halas19
 
Data rejestracji: 11.06.2012
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 107
Halas19 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Haker120 Podgląd Wiadomości
Ok, działa, w końcu działa i nie ma problemu z przejściem do Blast Furnace, chyba wybierałem nie ten patcher co trzeba. xD Obie wersje, oryginalna i ten Classic coś tam.
Haha racja coś, tam było, że jakieś tam (nie pamiętam już ) narzędzie wyświetlało datę wydania tych dwóch wersji i na tej podstawie trzeba było wybrać odpowiedni patcher xD

Widzisz, trzeba czytać dokładnie tutki
Halas19 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2015, 16:15   #40
Games Maniac
 
Avatar użytkownika A youkai of love
 
Data rejestracji: 02.07.2010
Lokalizacja: Mój HC Room XD
Posty: 1,097
A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>A youkai of love jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ale nie każdy emu sobie radzi z tym MGS, a zrobiłem tak samo z Oddworld Abe's Exoddus i działa wszędzie. Co prawda POPS sobie nie radzi z grafiką ale nawet emu na androida sobie z tym obrazem radzi a z MGS już nie.
__________________
<img src=http://forum.cdrinfo.pl/signaturepics/sigpic93605_1.gif border=0 alt= />
A youkai of love jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Problem z odpalaniem gry z PSX na PS2 smolarz Hardware 5 04.04.2012 18:23
Dysk SSD na Gry darkages Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software 3 28.02.2012 11:57
Nagranie gry na PSX pliki CCD , SUB , IMG Chaszman Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole 4 27.09.2007 17:24
Łączenie dwóch części filmu na jednym DVD Ceki DVD-Video 1 22.07.2007 12:03
Jak nagrać grę z PSX na PS2? big mike Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole 9 15.11.2006 13:21


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO