![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.06.2012
![]() |
Łączenie dwóch obrazów gry na PSX
Przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz, a nie mogę już postu edytować...
Czytałem gdzieś w necie na jakiejś anglojęzycznej stronie (nie pamiętam czy na psxscene czy może gdzieś indziej), ale jakiś facet pochwalił się tam, że zmontował obrazy dwóch płyt MGS'a w jedno i, że działa mu. Teraz pytanie czy przy łączęniu dwóch obrazów w hexie trzeba by coś wyrzucić z tego drugiego obrazu czy po prostu dodać jeden do drugiego w całości. Zastanawiam się jakby to było przy zmianie płyty gdzie przejście jest płynne i nie ma save'a pod koniec dysku jak np. w Final Fantasy. Czy POPS poradziłby sobie z tym i odpalił z doklejonego obrazu to co trzeba, czy może po prostu ześwirowałby i się zawiesił... ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z odpalaniem gry z PSX na PS2 | smolarz | Hardware | 5 | 04.04.2012 19:23 |
Dysk SSD na Gry | darkages | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 3 | 28.02.2012 12:57 |
Nagranie gry na PSX pliki CCD , SUB , IMG | Chaszman | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 4 | 27.09.2007 18:24 |
Łączenie dwóch części filmu na jednym DVD | Ceki | DVD-Video | 1 | 22.07.2007 13:03 |
Jak nagrać grę z PSX na PS2? | big mike | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 9 | 15.11.2006 14:21 |