Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.07.2008, 05:24   #1
itq5
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.07.2008
itq5 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problem z odpalaniem filmow przez SMS

Witam ja mam taki problem z programem sms wypaliłem obraz kilku programow min. swap magic sms jakies emulatory itd... smiga pięknie wbijam w sms ładuje pokazuje pliki z dvd wiec niby działa... zmieniam płyte wkłądam dvd z divxami i jest reading disc potem costam ze dysk jest nielegalny nie pamietam i zebym dał cross jako akceptacje daleszego szukania czy cos takiego... daje krzyzyk i sie nic nie zmienia a pisze waiting for media press start to menu klikam start to mam menu wychodze trójkątem i juz nawet startu dac nie moge wszystkie sie zwiesza... przez mediaplayera tez próbowałem tam wogle nie wyszukuje mi niczego :/ moze ktoś wie w czym tkwi mój problem... próbowałem także odpalać to na zasadzie wkładam dvd z programami odpalam z niej swap magic 3.8 przez niego odpalam sms i zmieniam płyte ale jest to samo co bez sm dodam ze ps2 to wersja slim przerobiona modbo760... mam nadzieje ze ktos mi tu pomoze bo pisze juz w wielu miejscach i zero odzewu a mecze sie około 4 dni z tym prubowałem juz odpalac z cd filmy z dvd jakies bajki anime filmy itd nic nie działa :/

niewiem do płyty z filmami mam dodać jakiś dodatkowy plik czy coś?? może inaczej wypalać wypalam w nero jako dane... czytałem ten temat http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2divx/strona10.php
tutaj na screenie są dodane 2 pliki sms.elf i system.cnf
wiec tak system.cnf moge zrobić sam kozystajac z tego poradnika
pobrałem też od was sms 2.8 ale nie mam tam zadnego pliku .elf wiec niewiem z kąd go wyczarować i ewentualnie dodać... pozatym czy wogle jak mam płytke z wypalonym waszym obrazem z tymi wszystkimi magicznymi programami to potszebuje jeszcze sms na dvd z filmami bo jak mówiłem narazie próbowałem odpalać metodą wsadzałem dvd z waszym obrazem odpalałem sms ottwierałem klape zmieniałem płyte na taka z filmami bez zadnych dodatkowych plików i mi pokazywało reading disc potem ilegal disc itd... i lipa nic nie wyszukiwało już niewiem co robić mam nadzieje że mi łopatologicznie to opiszecie...
itq5 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: