Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 01.12.2019, 23:55   #61
Jolek
Guru
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 1,041
Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Jest coś czego nie rozumiem.
Po co formatować dysk na Toxic OS
skoro jak Haker120 wspominał to rozwiązanie tylko dla modchipu DMS?

Dodatkowo:
[PS2] HDLGameInstaller,
[PS2] HDLGameInstaller.
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.12.2019, 00:05   #62
KaiQ
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 599
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja już dysk miałem tak sformatowany wczesniej, więc najkrocej mi było sprawdzić to co poradził @misiozol.
Teraz będę chciał sformatować to w wLe ale prędzej muszę dojść do tego, czemu konsola nie widzi dysku.

Przeczytałem. Teraz to ma sens. Dziekuje Kolego (wybaczcie brak części Polskich znaków, pisze z telefonu )

Ostatnio zmieniany przez KaiQ : 02.12.2019 o godz. 00:17
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2019, 10:20   #63
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Posty: 5,771
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Moze tak co ty chcesz w zasadzie robic ? bo ja sie pogubilem , chcesz instalowac cos na hdd czy wgrac hdd-osd czy jeszcze cos innego , bo ja szczeze ci powiem takich problemow to ja jeszcze nie widzialem zeby ktos sobie robil , dostales gotowca odemnie wiec co kombinujesz ?
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2019, 18:03   #64
Jolek
Guru
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 1,041
Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Teoretycznie skoro ma 3 konsole, 3 NA, 3 HDD...
Na każdej może wgrać co innego i zobaczyć co mu będzie pasiło.
Tylko teraz nie wiem jaki etap jest już ukończony.
Instalacja HDD-OSD, FMCB, FHDB...
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.12.2019, 21:55   #65
KaiQ
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 599
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Moze tak co ty chcesz w zasadzie robic ? bo ja sie pogubilem , chcesz instalowac cos na hdd czy wgrac hdd-osd czy jeszcze cos innego , bo ja szczeze ci powiem takich problemow to ja jeszcze nie widzialem zeby ktos sobie robil , dostales gotowca odemnie wiec co kombinujesz ?
Jest tak jak zauważył kolega @Jolek. Mam taką liczbę sprzętu, która teoretycznie pozwala mi wybrać najbardziej niezawodny czy najlepszy układ z możliwych. Zainstalowane HDD-OSD grzecznie czeka już na jednym z dysków. Nie wgrywałem jeszcze nań żadnych obrazów z kopii zapasowych, ale uruchamia się pięknie bez jakichkolwiek zacięć i to na sprzęcie który myślałem że jest oporny na FMCB, a co w połączeniu z uszkodzonym laserem dla mnie oznaczało tylko śmietnik.
HDD-OSD jak wspomniałem nie daje mi na razie opcji aktualizacji zapisu ustawień w OPL, czy też aktualizacji programów (o tym już wspominałem). do najnowszych wersji. Póki co KELFów nie mam, więc będę musiał albo znaleźć rozwiązanie, albo zostawić to tak jak jest. Nie mniej jednak obecnie bardzo mi się podoba ta opcja.

FHDB chcę przetestować z ciekawości. Jeśli mam się wypowiadać w temacie, a tym bardziej komukolwiek doradzić coś, to wypada bym nadrobił zaległości i sprawdził samemu jak co się instaluje i jak to działa. Jeśli będzie to bardziej elastyczne rozwiązanie od HDD-OSD to przynajmniej będę miał własne wnioski dlaczego. Poza tym mnie chyba obecnie bardziej cieszy nauczenie się czegoś nowego w tym temacie aniżeli sama gra.

FreeMC Boot uważam obecnie za najgorszą opcję, bo wczytuje się to z karty z różnym rezultatem, mimo że karty oryginał. Zresztą, każda kolejna próba instalacji jakiejkolwiek konfiguracji nie jest już testem a wiedzą Po części dlatego chciałem temat odświeżyć.

Ostatnio zmieniany przez KaiQ : 02.12.2019 o godz. 22:03
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.12.2019, 18:26   #66
Jolek
Guru
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 1,041
Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez KaiQ Podgląd Wiadomości
FreeMC Boot uważam obecnie za najgorszą opcję, bo wczytuje się to z karty z różnym rezultatem, mimo że karty oryginał. Zresztą, każda kolejna próba instalacji jakiejkolwiek konfiguracji nie jest już testem a wiedzą Po części dlatego chciałem temat odświeżyć.
A tak z czystej ciekawości, próbowałeś coś z tymi kartami robić?
Chociażby przeczyścić styki?
Sformatować ponownie?
Czy jak FMCB się nie wczyta to czy karta dalej jest widoczna w PS2 MC Browser?

Oryginalne karty nie powinny sprawiać trudności nawet po 20 latach...
Te karty są twoje od nowości czy kupiłeś je z konsol-ą\ami?
Możliwe że ktoś mógł mieć jakąś awarię i zostawić "syf" podczas zapisu czegokolwiek na tej kar-cie\tach.

Wersja FMCB nie powinna tu robić różnicy poza felernym 1.95 - 1.952 gdzie były problemy z obsługą dysków USB.
Masz podłączony jakiś dysk USB podczas ładowania FMCB?
Próbowałeś zainstalować 1.966?
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2019, 15:03   #67
Jolek
Guru
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 1,041
Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Jolek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Jakbyś nadal chciał się pobawić ze zmianą ELF na KELF aby zrobić aktualizację posiadanych już programów,
to wskazano mi jeszcze jeden program, SCEDoormat:
https://www.psx-place.com/threads/sc...rhacken.11381/.
Metoda drag&drop.
Pobieralnia:
http://www.mediafire.com/file/umze87...oME_Rel.03.zip.

AKuHAK copyright-free KELF maker (dirty_kelfmake.7z):
https://www.psx-place.com/threads/ke...8/#post-217769,
http://psx-scene.com/forums/f19/new-...ml#post1062406.

kelftool:
https://www.psx-place.com/threads/ke...-2#post-218116,
https://github.com/xfwcfw/kelftool.
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:

Ostatnio zmieniany przez Jolek : 10.12.2019 o godz. 16:49 Powód: dodano więcej narzędzi
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.12.2019, 23:21   #68
KaiQ
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 599
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
obecnie ogołocony z czasu, ale śledzę
PS.
Okazuje się że nie wszystkie dyski które mam na IDE konsola chce widzieć w uLE, i innych programach mimo że są w pełni sprawne i wcześniej miałem na nich obrazy gier współpracujące z HDL, czy też OPL. Może i to jakieś wyjaśnienie przestających się odpalać gier na nim zamontowanych. Jeszcze się upewnię i dam znać. Pozdrawiam.

Styki są ok, bardziej dopatrywał bym się problemu w niedoczyszczonej pamięci RAM lub ROM po resecie konsoli. Najczęściej FMCB wczytuje się od razu po całkowitym odcięciu zasilania i odczekaniu kilki sekund od zgaśnięcia diody na włączniku.
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2019, 09:42   #69
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Posty: 5,771
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
ROM jest staly a ram ulotny zaraz po wylaczeniu zasilania znika
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2019, 10:23   #70
Meanthord
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika Meanthord
 
Data rejestracji: 15.03.2013
Posty: 254
Meanthord niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez KaiQ Podgląd Wiadomości
Jest tak jak zauważył kolega @Jolek. Mam taką liczbę sprzętu, która teoretycznie pozwala mi wybrać najbardziej niezawodny czy najlepszy układ z możliwych.
Typowe gonienie króliczka . Latami będziesz kombinował co tu zrobić, żeby było dobrze, pytał na forach itd., a koniec końców i tak wszystko sprzedasz. Tak będzie, nie zmyślam ;]. A wiesz kiedy tak się dzieje? Wtedy, gdy człowiek jest już stary i większą przyjemność sprawia mu kombinowanie ze sprzętem, niż samo granie .
Meanthord jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2019, 11:29   #71
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Posty: 5,771
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
O to jest dokladnie to , wieksza radocha jest z robienia niz z grania teraz , a wlasnie bede zakladal chlodzenie wodne a czemu bo moge
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.12.2019, 00:58   #72
KaiQ
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 599
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Meanthord Podgląd Wiadomości
Typowe gonienie króliczka . Latami będziesz kombinował co tu zrobić, żeby było dobrze, pytał na forach itd., a koniec końców i tak wszystko sprzedasz. Tak będzie, nie zmyślam ;]. A wiesz kiedy tak się dzieje? Wtedy, gdy człowiek jest już stary i większą przyjemność sprawia mu kombinowanie ze sprzętem, niż samo granie .
Ale ja nie mówię że tak nie jest
Owszem jest przyjemność z grania, jak już się ma warunki, czas, możliwości, spokojną głowę... ale sami wiecie jak to w większości wychodzi. Ja właśnie z tego powodu przyjąłem inną taktykę i nie prędko sprzedam (no chyba że dubla). Czas wolny się gdzieś tam od święta trafi, więc ja chcę tak przygotować sprzęt, by się kiedyś nie zagłębiać w meandry technologiczne, a wyciągam sprzęt (nawet żeby raz w roku), podłączam i działa. Coś takiego mam w przypadku SNESa, N64, no ogólnie dyskietkowce, gdzie powiedzmy czasem w ręce wpada jakiś everdrive .
Jeśli mówimy o PS2, XBox i nowszych to już się trzeba czasami pomęczyć, by ten sprzęt był gotów od strzała się pobawić.
Jak zrobię PS2 to przyjdzie czas w końcu na Xboksa i Wii. (najłatwiejsze na koniec)
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.12.2019, 14:17   #73
greece1
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 13.12.2019
Posty: 1
greece1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Pomysl logicznie po co jemu FHDB jak ma wszystko na HDD ? pomijam fakt ze byly co najmniej 4 wersje tego obrazu zalezy jaki masz
zgadzam sie
greece1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.12.2019, 20:18   #74
KaiQ
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 599
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Z uporem maniaka grzebię przy tym PS2 i choć kilka rzeczy nie idzie po mojej myśli to się nie zrażam. Tak jak już pisałem sprawdziłem kilka konfiguracji, jedne z ciekawości, a inne z polecenia by w końcu wybrać optymalnie najlepsze rozwiązanie... przede mną jeszcze długa droga.
Obecnie... jak wspominałem mam dwa (powiedzmy) duże dyski, które pasują do NA. Pierwszy od Segate póki co współpracuje. PC oraz Ps2 widzą go więc mogę dodawać, zmieniać i przestawiać różne rzeczy. Drugi dysk od Maxtora, o pojemności 300 GB kiedyś działał i współpracował z HD Loaderem jak i OPL. To właśnie na nim miałem problem z wysypującymi się obrazami które najpierw działały a później przestawały reagować. Ostatnio dysk ten wyzerowałem, sprawdziłem jak działa i nie zwracał jakichkolwiek problemów. Niestety obecnie PS2 go nie widzi. Formatowałem do 48bit HD Loader (jak i bawiłem się w inne konfiguracje) jednak bez zmian. WinHIIP w PC widzi go bez problemu, obrazy się ładnie wczytują, ale na tym koniec. Widzę że podobnie jest z innymi dyskami choć o innej pojemności bo 80GB. Może nie robił bym z tych igieł, wideł, ale dziwi mnie to bo dyski są podawane jako współpracujące i kompatybilne w liście oficjalnie działających.
Chciałem jednak tutaj zapytać, czy ktokolwiek z Was podmieniał już złączkę IDE w NA na ten Chiński zamiennik pozwalający obsłużyć dyski SATA i czy zauważyliście jakiekolwiek problemy z odczytywaniem HDD?

PS. Dyski nie widziane w HD Loader, OPL, wLE.
Trochę mi ich szkoda, bo mogłem sobie podzielić bazę obrazów, lub nawet na jednym z nich wstawić same gry z PS1. Zmarnować się ta 300ka nie zmarnuje, bo jeśli nie będzie przeciwwskazań wmontuję ją do Xboxa za oryginalnego 10GB.
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.12.2019, 21:24   #75
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Posty: 5,771
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Dziala elegancko i byl temat o tym nawet chyba linki do alichinczyka do adaptera z ide na sata do ps2
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
PS2 Slim SCPH-70004 - koniec z płytami - USB/HDD/SMB - pytania Y2J Hardware 48 27.03.2013 02:21
Problem z wypaleniem gry na nośniku DVD DL (PS2) Kamil955 Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole 13 06.11.2012 21:30
Kilka pytań dotyczących ps2 (FMCB,Dysk,Pal/Ntsc,Psx) Vasaki Hardware 3 25.01.2010 16:42
PS2 i trainer'y urbizg Homebrew 1 21.07.2008 19:53
ELF-Pack - obraz z programami dla PS2 (uLE, SMS, HDL, OPL, ESR, FMCB etc.) Berion Homebrew 0 01.01.2008 19:51


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.