![]() |
A ktos doczytal ze TRZEBA miec DEMO i konsole AKTYWOWANA aby to zadzialalo ? ja stawiam ze CFW wyjdzie (albo i jest) na vite ale kazdy jest obsrany po ego hocie :D bo przecie trzeba przyjac slawe na klate , zamiast puscic gdzies w torenta z kafejki albo hotspota anonimowego i spalic karte wifi :D
|
Jak masz 3.70 to aktywowana vita nie jest problemem i demo jest praktycznie wszedzie(poza Chinami) dostepne.
|
Tak na prawde nie widze w czym problem na ebay jest tego od zaje.... z 3.60 i nawet wgranym henkaku ;)
|
Z ebaya na pewno nie kupię, bo nie mam ani konta paypal, ani konta bankowego, ani karty płatniczej.
|
To trzeba bylo zaczac od tego ze jestes niepelnoletni.
To strasznie ogranicza ci wybor ale zawsze mozesz kogos poprosic o pomoc z platnosciami. |
Mam demo PSP i 1 pełn± wersję, Vita aktywowana, soft 3.70, muszem czekać.
|
Udało mi się kupić vitę z softem 3.67. Byłby kto¶ tak miły i napisał w dużym skrócie co powinienem zainstalować i jakich narzędzi użyć, żeby zainstalować sobie CFW, a potem móc grać w kopie zapasowe gier z PSV i PSP?
|
Po angielsku może być?
https://www.psxhax.com/threads/h-enc...-theflow.5834/ |
Tu też zagl±dnij, raczej aktualizuj± informacje (podstawowe rzeczy st±d ogarniałem) je¶li chodzi o update...
https://vita.hacks.guide/get-started |
Przeczytałem te poradniki i obejrzałem trochę tutoriali na youtube. Zastanawiam się jeszcze nad tym, czy mając soft 3.67 muszę najpierw zrobić upgrade do 3.68, żeby móc go później spróbować cofnąć do 3.65? Czy wystarczy po prostu na ten 3.67 wgrać H-Encore, a potem za pomocą modoru spróbować zrobić downgrade z 3.67 do 3.65 i zainstalować ENSO?
Bo nie wiem, czy to upgrade do 3.68 jest w ogóle konieczne, jeśli aktualnie i tak posiadam soft starszy - 3.67. Odświeżam. Zna ktoś odpowiedź na powyższe pytanie? Bo jutro powinien być kurier z konsolą i będę chciał się zabrać za to cfw. |
Zabraklo odpowiedzi w poradnikach ?
|
Pospiech w tym temacie to zly doradca, bo grzebanie przy Vicie jest odrobine ryzykowne.. już nie tym że j± ubijesz a tym że zamkniesz przed soba niektóre alternatywy. Ja bym radzil najpierw sprawdzic jak± miała konsola wersje softu wczesniej, bo na 3.68 co¶ się traci po restarcie a na 3.65 jest wygodniej.
|
Pytanie z ktorego jest roku produkcji , po tym mozna domniemac czy da sie postawic henkaku po uzyciu modoru.
|
Soft to na pewno 3.67. O roku produkcji nie mam pojęcia. Dopiero jutro będę mógł sprawdzić. Wiem tylko, że to PS Vita Slim model: 2004.
Co do poradników po angielsku to wiem, że pisz± tam o konieczno¶ci posiadania softu 3.68, żeby w ogóle móc wgrać H-Encore. Ale na youtube jest sporo poradników sprzed raptem kilku miesięcy, które sugeruj±, że H-encore można bez problemów zainstalować też na 3.67. Linka niestety nie mogę umie¶cić, bo nie mam napisanych 10 postów, ale tytuł jednego z takich filmików to: Cytat:
|
Najlepsza opcja to 3.60 , nawet jak jest wyzszy soft to i tak bym zszedl do 3.60 , nie ma co gdybac miej konsole w lapie i pogadamy , jak sie nie da 3.60 to ewentualnie 3.65 ale sa problemy z kapatybilnoscia .
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:17. |