![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PS1/PSX na PSP ciemna materia-ciemny ekran ,pomoc przy konwersji
Tak jak temacie kurcze postanowilem sobie przerobic rayman2 i dupa nic mi nie wychodzi na poczatek 1 raz udalo mi sie dobrnac do ekranu botowania psx/logo sony przy pomocy PSX2PSP (zrobilem iso przy pomocy PsOneISOMakerPRO a potem konwersja przy pomocy PSX2PSP) i na tym utknelo zaczolem kombinowac i dostaje 80010002 ,probowalem juz wszystkie mozliwe kombinacje nawet w akcie desperacji pobralem z theisozone gotowca eboot i znowu dupa to samo 80010002 prubowalem juz chyba wszystkich mozliwych kombinacji w ustawieniach psp w menu vsh oraz recovery i w recovery>advanced .Nastepnie postanowilem uzyc PopstationGUI no i dupa dostaje 80000004 brak pomyslow powoli mam chec cisnac tym o sciane .
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
eŁDeZet Ma(j)ster
Data rejestracji: 05.04.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Kurcze no nie moge tego zmusic do zadzialania konsola wrzucam gotowca z tad http://zlodziejskadomena/downloads/p...r-660-pro-cfw/ do seplugins i konsola ich nie widzi nie kumam juz tego , rozwin jak mam to wgrac i ewentualnie z kad pobrac ?
Ostatnio zmieniany przez Berion : 01.10.2013 o godz. 19:46 Powód: //piracki link |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eŁDeZet Ma(j)ster
A dodałeś ścieżkę do pluginu do POPS.txt i włączyłeś go w recovery mode? Dodatkowo musisz wyciągnąć odpowiednie pliki POPS z 3.90 FW ewentualnie ściągnąć paczkę z gotowymi plikami.
![]() |
#5 |
Moderator
Tak wszystko jest wlaczone zapomnialem o pops.txt , ale dalej to nie zmienia faktu ze zatrzymuje sie la logo playstation i nic dalej sie nie dzieje nawet soft juz zmienilem na slimie na ten z strony wololo , a na fat mam 5.00 m33-6 i mam to samo logo playstation i na moim i na tym z sieci eboot.pbp ,wybralem 3.90 i dalej dupa w sumie nie ma znaczenia jaki wybiore albo staje na logo albo mam czarny ekran , gdzies popelniam jakis blad ale kurcze brak mi pomyslow :/ . Ta paczka z isozone jest gotowiec ma jakies 82 mb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eŁDeZet Ma(j)ster
Skoro masz 5.00 to użyj POPSLoadera do 5.00 bo ten, do którego link podałeś jest dla FW 6.60.
Tak BTW to olej soft 5.00 i wgraj 6.20 + perm patch ![]() Sprawdź też czy ISO Raymana, które tworzysz działa na emulatorze na PC (polecam ePSXe 1.60, bo nowsze/starsze omijają zabezpieczenia), może ma zabezpieczenie anti-modchip i potrzebujesz zaaplikować łatkę ppf.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez szczuru : 01.10.2013 o godz. 18:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Poddalem sie juz poszukalem innego gotowca i dziala jest jeszcze z nim plik keys. Slim jest na 6.60-1.80m a fat ma 5.00 ,nie wiem co jest grane zmarnowalem pol dnia i tak mi dupa z tego wyszla kiedys mialem wiecej cierpliwosci i wszystko wydawalo mi sie prostrze jeszcze pokombinuje ale to juz z czystej ciekawosci .
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). | andrzejj9 | Off topic | 18640 | 17.12.2024 22:56 |
BSoD przy konwersji wideo | more21 | High Definition | 10 | 06.04.2011 10:47 |
Canon SX 1 - pierwsze wrażenia i porównania | andrzejj9 | Fotografia | 19 | 10.02.2011 16:22 |
pliki utracone po konwersji z fat32 na ntfs | souko | Odzyskiwanie danych | 2 | 29.10.2008 17:44 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |