![]() |
Jeszcze raz.Mam 30 gierek niewiem czy to rip czy cdfull 20 z nich dziala po spachowaniu programem dvd scan (media check) na DVD-R a reszte pachuje i niedzialaja.Te gierki które działają nagrywam na DVD-RW VERBATIM.
|
Cytat:
|
Wszystkie nagrywam na DVD-RW "VERBATIM" (4x) pół dziala pół nie DVDFULL wszystkie dzialaja.Mozesz mi napisac co to znaczy botowanie bo nie bardzo sie czuje w tych klimatack konsolowych
|
Cytat:
Cytat:
A teraz do rzeczy: Nie wiem dlaczego nie możesz ich zabootować. Być może coś robisz źle, nie wiem. Z listy, którą podałeś jakoś nie kojarzę, aby którakolwiek z gier była wydana na CD. Zatem MediaCheck odpada... Sortowanie wg. LBA... Hmm... ... Napewno nie chodzą nie dlatego, że nie posortowałeś. Możesz to odrazu wykluczyć... Słaby nośnik? Na czym nagrałeś "te co wchodzą", a na czym te "co nie wchodzą"? |
blade 2
Ps2-Havest Moon Save The Homeland_NTSC_DVDRip_ REGULAMIN #7 - dop.Berion BMX XXX Bomberman Hardbal Cold Fear dave mirra 2 Eyetoy Antigrav need for speed underground2 ping pong PS2-Cyclone.Circus.PAL.DVDRIP. PS2-Fairly_OddParents_Shadow_Showdown_PAL_DVDRip_ REGULAMIN #7 - dop.Berion Constantine bad boys 2 TE GRY MI NIE WCHODZĄ wes mi napisz co mam zrobic |
Cytat:
Napisz jakie to są tytuły. To powinno wiele wyjaśnić (ja nie wróżka :)) |
w tych co nie chodza to pokazuje sie napis playstation 2 puzniej mignie na czarnym tle i dalej stoi w miejscu (czarne tlo) moze trzeba spachowac na restore albo poukladac po kolei LBA jak myslisz berion i ustaw w gg zebym mugl z toba gadac
|
Cytat:
Nie to, że nie chcę tylko mam w Konnekt'cie ustawioną opcję blokowania numerów spoza listy. Ale do rzeczy: Nie wiem czemu Ci tych parę RIP'ów nie chce chodzić, naprawdę. Jeśli robisz wszystko tak jak kiedyś Ci rozpisałem to nie powinno być żadnego problemu. PS: Nie pisz postów jeden pod drugim. Jest opcja edytuj przykażdym Twoim poście... |
aha jeszcze chciałbym dodac ze te ripy co dzialaja to musze w dvd scan spachowac na DVD-R
|
mozecie mi napisac czemu z moimi dvdrip jest cos nie halo nagrywam je na plytke dvd i jedna dziala dwie niedzialaja berion jest kumaty w te tematy ale cos niechce ze mna rozmawiac na gg z gory dziekowa
|
@tabsik28
Zrób jak desden mówi, albo skorzystaj z Nero (też jest opisany w PS2-VI). CD/DVD Generator jest zdecydowanie lepszy (kontrola nad LBA), dlatego go Tobie poleciłem... Cytat:
|
desden nie pajacuj tylko napisz jak nagrac obraz z cd na plyte dvd
Ghem... - dop. Berion |
@tabsik28 przeciez pisze od A do Z i prosze sie nie wygłupiac z tymi iso z neta...
Możesz zrobić tak, że z C: \WINDOWS\REPAIR do C: \WINDOWS\SYSTEM32 przekopiuj ten AUTOEXEC.NT ;) |
jak zainstalowac CDVDGEN 1.5 sciabnelem go rozpakowalem i mam takie pliki:
_INST32I.EX_ _ISDEL.EXE _setup.dll _sys1.cab _user1.cab data1.cab DATA.TAG language.dat layout.bin os.dat SETUP.EXE SETUP.INI setup.ins jak biore setup.exe to wyskakuje mi: C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchomienia aplikacij systemu MS-DOS lub microsoft windows wybierz przycisk zamknij aby zakonczyc dzialanie aplikacij moge wybrac jeszcze ignoruj ale i tak nic nie wyskoczy |
szukalem i nie moglem znalezc znalazlem tylko to http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=54241 ale to nie jest czego szukam [...]
CIACH... regulamin pkt. "7" - dop. Berion [...] zajmuja 700mb i zadnym programem nie moge tego nagrac na plyte dvd (plik z obrazem) pisze zeby wlozyc cd plyte Berion podaj mi do tego linka |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12. |