![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 02.09.2016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[PS2] DaedalusX64
![]() DaedalusX64 jest to emulator Nintendo 64. Ostatnio wyszła wersja mocno testowa dla PS2. Co i jak:
i dodatkowo 1-2 min na "uruchomienie" gry. Na razie z testowanymi grami nie byłem w stanie przejść dalej niż logo Nintendo 64: ![]() Pobieralnia\więcej info\źródło: https://www.psx-place.com/threads/n6...9/#post-216793.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i masz repute
![]()
![]() |
#3 |
Games Maniac
![]() Data rejestracji: 02.07.2010
Jak tak dalej pójdzie to napęd w ps2 będzie totalnie zbędny. xD
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajnie że coś działają w tym temacie, ale nie wiem czy jest sens męczyć PS2. Prawdopodobnie ten projekt dla PS2 nigdy nie wyjdzie z cienia wersji testowych. Nie to że coś mam do projektu, ... po prostu uważam architekturę N64 z bardzo skomplikowaną i ociężałą nawet dla dużo mocniejszych sprzętów. Przypatrywać się będę, ale nie sądzę bym implementował. Tym bardziej że mam N64 i wiem że tutaj nawet dobrze sparować joystick to czasem wyzwanie ze względu na inny układ przycisków chociażby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 02.09.2016
Nie wiem czemu u mnie coś nie bangla, ale inni mają więcej szczęścia:
https://www.youtube.com/watch?v=TkHvCNjM0uY. Na razie ten prototyp nawet nie został w żadnym stopniu dopracowany. PSP też nie jest demonem szybkości, a ten fork DaedalusX64 jest na nim w jakimś stopniu oparty. Do tej pory jak pojawiał się post o emulacji N64 na PS2 to była tylko odpowiedź że jest to całkowicie niemożliwe... A w obecnej wersji można osiągnąć 10-30 fps bez dźwięku. Dodatkowo: https://www.psx-place.com/threads/n6...-2#post-216981.
![]() |
Tagi |
[ps2], daedalusx64 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[PS2] Podział HDD na różne partycje | Meanthord | Homebrew | 7 | 21.03.2013 23:16 |
[PS2] Uruchamianie programów z hdd0:/ | Quake96 | Homebrew | 6 | 21.08.2012 20:22 |
[PS2] Simple Media System wypalanie multimedi na DVD pare pytań. | MaxWar | Homebrew | 4 | 18.08.2012 10:59 |
[PS2] Simple Media System maxymalna rozdzielczość filmu | MaxWar | Homebrew | 3 | 31.07.2012 17:17 |
[PS2] SNES STATION problem | angeal | Homebrew | 3 | 08.11.2011 19:35 |