![]() |
Cytat:
Święty nie jestem i nie ma co ukrywać, bez piractwa nie wiedziałbym tyle ile wiem obecnie na temat gier itp. Przez moje łapy przewinęło się setki jak nie tysiące gier (ah te lata Pegasusa...). Po latach jednak żałuję bo niektórych gier po prostu nie sposób już kupić, albo kosztują teraz znacznie więcej. Obecnie podchodzę do tego inaczej. Zawsze jednak tępiłem propagowanie piractwa i samo piractwo - bez względu na to po której stronie barykady stałem. Także tak, byłem i jestem politycznie poprawny. Szczególnie teraz kiedy jestem czysty. :P Zresztą, prawdę powiedziawszy ja na miejscu Sony odblokowałbym dostęp do RSXa dla otherOS, ale odczyt podpisanego kodu umożliwił tylko ze zweryfikowanych BD, dodał możliwość zgrywania gier na HDD tak jak na X360 i wyłączył te szyfrowanie fs... Byłby wilk syty i owca cała. Ale tego Sony nie zrobi raczej nigdy - to by dopiero fanboy'e mieli wodę na młyn: "no PC normalnie no". PS: za kilka dni przytnę ten topik. Zbędne posty trafią do wiadomego tematu w śmietniku. ;] |
... heh, chodzi Ci o piracenie ? Jak tak, to dobrze Cię się wydaje, skoro skopiowanie lub ściągnięcie tytułu którego nie da się dostać w inny sposób to TAK chodzi o piracenie...
.... i co z tego ? :P |
Dobra dobra, juz sie nie rob taki politycznie poprawny - dobrze obaj wiemy do czego ludzie wykorzystuja tego typu modyfikacje i nie fanzol mi o oszczedzaniu lasera. Nie znam poki co osobiscie zadnego przypadku by komus padl laser. A jak padnie to sie wymieni.
|
to właśnie miałem na myśli, choć od samych gierek na BD szybko ten napęd nie padnie, tak myślę ;P Ale za to gry z ps2 powinny być tylko przez loadery...
|
Cytat:
Do czego służyć może taki ISO Loader? Ano przede wszystkim do tego aby uruchamiać gry z mass i hdd, nie angażując w to wcale czytnika. Mniejszy hałas, mniej ciepła, większa wygoda (nie trzeba zmieniać płyt), brak stresu, że nadejdzie kiedyś taki dzień kiedy padnie odczyt BD, a oryg. napędów już nie będzie w sprzedaży itd. ... :sciana: |
singstar już hula, kompatybilność wsteczna to tylko kwestia czasu, ale wraz z śmiercią czarnulki umrze też dystrybucja gier na nią i wtedy trzeba będzie kombinować... ;P
|
Eumlacja PS2 (programowa) bedzie za darmo wraz z update'em softu. Ale dopiero po smierci rynkowej PS2 - na razie za dobrze sie sprzedaje.
|
popieram, niech będzie dziewicze, ale tylko na tytuły z ps3. Czasami gierki z ps2 chętnie bym sobie odpalił na tej samej konsoli.
|
Jak dla kogo - oferta gier jest tak nie-japonska ze niektorzy nie maja w ogole checi go kupowac ;-). Generalnie jestem przeciw jakims ISO loaderom - niech PS3 bedzie dziewicze juz na zawsze.
|
Cytat:
|
http://sksapps.com/ - tu to wyczaiłem...
|
Czekajcie. Obyscie sie nie doczekali ;-)...
|
Czekamy razem. Też ją mam. :)
|
To mam lipe, moja ps3 jest z tych nowych modeli (80gb) więc nie jest wstecz kompatybilna.
poczekam na ps3 loadera :P |
To jest USBAdvance ze zmienionymi bitmapami (stąd ta dziwna nazwa USBLoader) i wymienionymi modułami USB, tak aby współpracowały z kontrolerem USB PS3 (2.0, więc jest już sens w coś grać z mass:/). Oczywiście konsola MUSI być wstecznie kompatybilna z PS2.
Uruchamiasz to ze Swap Magica (poczytaj jak się za jego pomocą uruchamia programy z mc/mass na PS2, tak samo jest na PS3). bodajże na http://www.haxnetwork.net/ jest do pobrania. Z kolei do wgrywania gier na pendrive'a powstał estetyczny gui'owy programik (jak znajde to wkleję link). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |