![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
PS4 Oprogramowanie - kombinacje/pytania
Witam serdecznie,
na starcie oczywiście zaznaczam że jestem całkowicie zielony w tych kwestiach, więc liczę na wyrozumiałość. Kupiłem na dniach PS4 pro 1TB z VR i move, tak mnie naszło... miałem w zamiarze zrobić złamać blokady żeby móc grać na piratach, nie przeczytałem o wersjach oprogramowaniach jakie są potrzebne - mam wersję 6.70. Wiem oczywiście że do niej nie ma możliwości grania na piratach, ale mam pytanie trochę z innej beczki. Czytałem o możliwości wymiany dysku w PS4, co jest łatwe w zrobieniu. Stąd zacząłem kombinować, mała szansa ale warto spytać - czy jeżeli wyjmę dysk z PS4, sformatuję go z poziomu komputera, wrzucę ponownie do PS4 i z pendrive'a zainstaluje system z aktualizacją np. 5.05 to będę miał możliwość włączenia Homebrew? Czy w ogóle mogę zrobić taki manewr czy jest on niemożliwy? Domyślam się że gdyby była taka możliwość to przeczytałbym już o tym w niejednym miejscu, jednak kombinuje jak koń pod górkę żeby jakkolwiek móc się nacieszyć konsolą... byłbym wdzięczny za odpowiedź. Jeżeli powyższe jest niemożliwe, od razu chciałbym spytać o coś jeszcze. Inną możliwością wtedy jest czekanie na złamanie wersji 6.70 - domyślam się jak długo to zajmie skoro nawet starsze wersje jeszcze są do złamania ![]() Pytam ponieważ gdybym czekał rzeczywiście na złamanie tej wersji - grałbym do tej pory na kilku gierkach oryginalnych i bym je wymieniał. Stąd pojawia się kolejne pytanie - czy bez aktualizacji oprogramowania gry oryginalne w ogóle będą chodzić? Czy żeby w nie grać muszę mieć: a) dostęp do internetu? b) najnowszą aktualizację oprogramowania? Przepraszam za esej, przepraszam jeżeli moje pytania są banalne - nie znalazłem jednak takiej informacji szturmując dogłębnie wujka Google. Jestem zielony, także jeszcze raz prosiłbym o pomoc, kupę kasy władowałem i teraz jestem trochę w kropce. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma mozliwosci zejscia nizej z softem , i tak beda dzialac ale jak kupisz nowa gierke to jesli bedzie wymagala nowego softu to bedziesz musial zaktualizowac albo nie pograsz .
![]() |
Tagi |
kombinacje/pytania, oprogramowanie, ps4 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Limitowana edycja 500 Million PS4 Pro. | Jolek | Inne | 5 | 09.10.2019 14:32 |
Dysk zewnętrzny do PS4 | Y2J | Hardware | 8 | 02.03.2019 08:40 |
Darmowy soft do edycji save na ps4 | JARO1232 | Inne | 2 | 17.02.2019 20:10 |
PS4 Jailbreak | Berion | Homebrew | 143 | 24.06.2018 12:22 |
Rozdzielacz / Switch HDMI dla PS4 i PS3 | Y2J | Hardware | 20 | 09.02.2018 20:07 |