![]() |
ale czy kopiowales bezposrednio plik iso?ewentualnie stworz taki katalog jak pisze berion
|
Robilem prosto na karte i mi caly czas wyskakuje ten blad ;/
|
rob mniej podkatalowgo
|
A wiec tak, gdy chce wgrac gre .iso lub .cso to wyskakuje mi blad : "Sciezka jest za gleboka."
|
A jaki masz problem? Nikt nie bedzie z toba rozmawial przez komunikator - do tego jest forum. Opisz problem SZCZEGOLOWO to moze ktos znajdzie rozwiazanie...
|
Cytat:
Cytat:
Gry w formacie *.iso lub skompresowane w *.cso. Ofkoz płyta UMD w napędzie. |
Sorka ze robie posta podobnego do w/w ale co chwile sie cos zmienia.
A wiec tak: 1)Czy mozna w jakikolwiek sposob grac na sofcie 3.40 OE-A? 2)Jesli tak to czy ktos bylby tak zyczliwy zeby mi opisac dokladnie co i jak na gg:3475386 lub tu Z gory dzieki |
Nie da sie. Czekaj az pojawi sie mozliwosc downgrade z Twojej wersji softu. Zmartie Cie jednak, ze pewnie nie nastapi to predko - raptem miesiac temu pojawil sie downgrader do 3.30 i to TYLKO w wypadku gdy posiadasz oryginalne niespatchowane GTA:LCS. Moja rada - opchnij konsole na allegro i kup juz przerobiona albo z softem umozliwiajacym wygodny downgrade (najlepiej 2.71 i plyta inna niz TA-082).
|
czy mozna odpalić gry iso na 3.40 albo 3.50??
mam psp z FW 3.40 jak odpalić gry iso na tym FW?? PLS odp
jak coś to moje gg: 2216844 |
Cytat:
|
@Kulek49, poszukaj na google informacji o p***322;ycie g***322;***243;wnej TA-082 lub 086 i sprawd***378; czy masz tak***261; p***322;yte, je***347;li jej NIE masz to zr***243;b downgrade do 1.50 a p***243;***378;niej upgreade do 2.71 SE-C.
Je***347;li jednak oka***380;e si***281; ***380;e masz p***322;yte g***322;own***261; TA-082/086 to nie wszystko stracone, u***380;yj HEN-D (programik, kt***243;ry pocz***281;***347;ci odblokowywuje homebrew w 2.71, dzia***322;a nawet DevHook) Cytat:
W nap***281;dzie UMD masz w***322;o***380;ony Film na UMD, a musi by***263; w***322;o***380;ona p***322;ytka z jak***261; kolwiek gr***261; (nawet Demo-Disc). |
Cytat:
Na innym forum powiedzieli ***380;ebym zrobi***322; se up-a do 1.71 SE-c...ale to chyba nie do ko***324;ca dobry pomys***322; ?? no nie ?? |
Jaki bios, jaki loader obrazów?
@Bartuzzi Dawngrade'uj do 1.50 i wgraj CF. |
Cytat:
|
Jak już mam oryginalne GTA LCS i eLoader na v.2.60 to co mam zrobić żeby grać w gry domowej roboty?
Prosze o dokładny opis krok po kroku. |
@sillend nie dociera ***380;***281; na ni***380;sz***261; nie zmienisz :>
|
LUdze kohani blagam napiszie mi na maila zero-or-die@tlen.pl jak wgrac softa 1,0 albo 1,5 jak mam 2,5 b***322;agam was odwzi***281;ze sie plz mam ze 30 hier na psp i nie umiem ih odpalic na psp a zyta***322;em ze trzeba mie te softy wie napis zktos jak wgra softa 1,0 albo 1,5 posiadam na psp 2,5 plz zero-or-die@tlen.pl
|
Cytat:
|
A na 1.5 ???
A na 1.5 ???
|
@Haras131192, z 2.01 NIE zrobisz 2.00...
|
Proszę o pomoc !!!
Siemka !!! Mam pytanko : Jak zrobić z softu 2.1 soft 2.0 ??? Bo ja mam ten soft na płytce umd demo i jak chce go wgrać to pisze że w konsoli jest wgrany soft wyższy czyli 2.1 !!! Proszę o pomoc tutaj lub na e-mail Haras131192@wp.pl lub na gg. 8002447.
|
Cytat:
|
Nie zrobisz downgrade'u z 2.x
Homebrew czyli progsy scenowe, "domowej roboty" etc... |
Pytanko. Mam psp,ale software v2.5... jak moge zamienic je na 1.5 zeby wgrywac gierki:)) albo czy loader na 2.5? dzieki za pomoc.
co to jest Homebrew? mam psp versja 2.5 niestety... jak moge wgrac gry.. |
@bla.k, tak
Do tej Pory Wyszły następujące Softy do PSP: 1.00 (1.0) - Odpala Wszystko 1.50 (1.5) - Odpala Wszystko 1.51 - NIC 1.52 - NIC 2.00 (2.0) - Tylko Homebrew (za pomocą EBOOT Loadera lub eLoadera) 2.01 (2.1) - Tylko Homebrew (za pomocą eLoadera) 2.50 (2.5) - Tylko Homebrew (za pomocą eLoadera) 2.60 (2.6) - Tylko Homebrew (za pomocą eLoadera) Trwaja Prace nad Softem 3.00 ale jeszcze nic za bardzo nie wiadomo. |
psp z softem w wersji 2.01(taki mam) to jest to samo co psp z softem 2.1????
|
Żeby odpalić Gry i Aplikacje domowej roboty musisz posiadać oryginalne GRA Liberty City Stories + program eLoader (uzyj google aby znaleść).
Tu masz liste przetestowanych aplikacji/gier: Kod:
http://www.fanjita.org/gta_working.html |
czyli moge instalowac gry czy nie. jesli tak to które(na co mam patrzec wybierając gre) i jak ją wgrać.
|
GTA Liberty City Stories to gra (Grand Theft Auto - Liberty City Stories) zawiera błąd pozwalający odpalac homebrew (ale nie ISO) na konsolach 2.00-2.60.
|
@bla.k tzn. gry/emulatory/playery itp.
|
domowej roboty tzn jakie????i co to te GTA Liberty City Stories
|
Na PSP w Wersji 2.01 wgrasz tylko gry Hombrew (Domowej Roboty) za pomocą Oryginalego GTA Liberty City Stories. ISO na 2.01 NIE Odpalisz.
|
mam psp z systemem w wersji 2.01 czy moge wgrać gry z kompa na moja konsole jeśli tak to prosze powiedzcie jak to dokładnie zrobić bo z tych postów na górze to niewiele rozumiem
|
Na FW 2.00 nie odpalisz ISO (tylko na 1.50 - Teraz to nawet na 1.50 Odpaliosz bezproblemowo GTA LCS) a jeśli chcesz po prostu nadal mieć FW 2.0 a "żeby pokazywało" że masz 7.20 to poszukaj na google PSPSetX (czy coś takiego) i nim zmień (musisz jeszcze ściągnąć "2.00 EBOOT Loader").
|
Jakbyś czytał uważnie to byś wiedział skąd zassać :)
|
Witam wszytkich ja mam 2 małe pytania odnoście Teoretycznych rozwarzań dotyczących odpalenia iso na psp :)
skąd można wziąść wspominane programy : 7.5 firmware; SXT Version Changer nie moge ich nigdzie namierzyć; i czy coś teoretycznie jeszcze potrzeba poza takim iso by go odpalic? Vr Firmware mam 2.00 (pomijam ta plytke umd i karte chodzi mi o soft) oraz jak mozna z upgradowac do vr 7.5 czy wystarczy zgrac programik na karte i opdalic czy jakis inny sopsob:P Takie czysto toretyczne rozwazania :P Bo nie znan sie akurat w tej tematyce :P |
@pringles, a zmieniłeś Numer Firmware'u na 7.50?
|
właśnie szczuru sie sam dowiedziałem , niechcąco zostawiłem tą płytkę i patrze gry działają, ale FIfa 06 niechce ,(...) a może wiesz co zrobić z fifą zacina sie konsola gdy tą grę włańczam
Fragment tekstu usunięty ze względów regulaminowych - dop. M@X |
wciskasz (X) :D (upewnij się że gra [w formacieISO] jest w folderze ISO).
A byłbym zapomniał, UMD Demo Disc musi być włożony do konsoli. |
ale uruchamiam UMB Emulator i pokazuje mi sie
CPU/Bus speed :333/166 MHz ISO emulation mode: direct load Disc type ISO:GAME Disc Type UMD:game Updater icon:remove Use boot.bin:on Regioncode override:on Regioncode game:europe Regioncode video:regionfree Regioncode audio:regionfree Flash0 emulation: on Flash1 emulation : on jak mam włączyć grę ?? |
/* TEN POST ZOSTAŁ NAPISANY W CELACH EDUKACYJNYCH */
@pringles, Powiedzmy że ściągnołes grę w formacie iso to podłączas psp do komputera w opcjach psp włączasz "USB Connection" i PLIK ISO kopiujesz do katalogu ISO na Karcie Pamięci w PSP, a UMD emulator to kopiujesz całe foldery razem z plikami. Później gre uruchamiasz programem UMD Emulator. a SXT Version Changer znajdziesz na google.pl lub bezpośrednio TU |
jeszcze dwie sprawy, jak zmienić wersje firmware'u na 7.50 i czy UMD Emulator mam wgrać foldery czy co w nich jest, aaa a te ISO to odrazu na pamięć jak kabel włańczam czy nie odrazu do PSP ??
aaa ,ale jak jakąś gre mam skopiować na pamięc, ISO ?? i gdzie sorry gdzie to wiem do folderu iso ale jak , obrazy?? Cytat:
pringles, na Boga, edytuj posty - nie pisz jednego pod drugim - dop.Berion |
Jeśli masz firmware w wersji 1.0 lub 1.50 (robiłeś downgrade) to poszukaj na google programu UMD Emulator wgraj go na karte odpowiednio:
Katra Pamięci - ISO Karta Pamięci - UMDEMULATOR Karta Pamięci/PSP/GAME/UMDEMULATOR Karta Pamięci/PSP/GAME/UMDEMULATOR% A Gry wrzucasz do folderu ISO Ściągnij sobie jeszcze program "SXT Version Changer" wgraj obydwa foldery do katalogu Karta Pamięci/PSP/GAME i uruchom i zmień wersje firmware'u na 7.50 |
ja mam kabel, ale niewiem co mam wgrać na pamięc (have 1 GB) czy obraz płyty mam skopiować (bo to mi niedziało)jak ty to zrobiłeś, napisz od początku do końca, z góry dzięki
help |
Lol :D
Potrzebujesz kabla, który z jednej strony ma wyjście usb a z drugiej mini usb (taki sam kabel był dołączany do Nokii 5510), i nim kopiujesz gry na karte pamięci (jeżeli karte masz mniejszą niż 512 MB to sobie daruj). |
PSP - Jak Wgrać Gry.....
HEJ, JAK WGRAĆ GRY NA PSP PREZ USB, ZROBILEM AKTUALKI TAK JAK NAPISANE TUTAJ :
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=57124 Ale niewiem jak gry tam skopiować , obraz z nimi czy co HELP!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:19. |