![]() |
[PSP] VSH menu
Witam.
Czy jest gdzieś w necie opis poszczególnych funkcji VSH menu (CFW PRO-C2)? Szukałem nieco, ale większość stron jest albo martwa albo mówi wyłącznie o samym sposobie przeróbki, natomiast nic o jej opcjach. Ktoś, coś...? Pozdro. |
A wyjaśnienie jakich funkcji Cię interesuje?
|
Napisz coś konkretnego, ja się na PSP nie znam, ale za co opcje są odpowiedzialne to można rozpoznać już po nazwie. ;p
|
Jaja sobie robicie :P, a przecież nie chodzi mi o rzeczy oczywiste takie, jak np. podkrecenie zegara do 333 MHz, ale np. co u diabła oznacza "Allow non-latin1 ISO filename" czy "Force High Memory Layout" to diabeł jeden wie.
A swoją drogą czy jest jakiś sposób żeby uporządkować w wybranej przez siebie kolejności aplikacje na karcie (w XMB), bo defaultowo ustawiają się w kolejności instalowania? |
NO proscizna-jak masz krzaczki w nazwach plikow to nie bedzie problemu.
Drugie: Cytat:
|
@Meanthord
Toć przecie mówię że po nazwie już można. ;) To drugie to przyznam szczerze, że obstawiałem 64MB vs 32MB w konsolach PS-2xxx+. Da się, kiedyś widziałem. ;) A pod trójkątem nie masz opcji sortowania na alfabetyczne? Na PS3 jest ten sam ból, który rozwiązuje edycja XML. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:39. |