![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.07.2007
![]() |
Heh no tak przyznaje, że sporo mi wyszło tego tekstu.. nie mam nic na swoją obronę
![]() Tak czy inaczej jestem bardzo wdzięczny za Wasze odpowiedzi. Jeśli chodzi o majstrowanie z kartą podczas sejwa, to raczej odpada. Przyznaję, że jako użytkownik konsol jestem "zielony" ale staram się pilnować takich podstawowych rzeczy ![]() ![]() Opis nadpisywania sawe'ów "kopia bloku -> zapis" sporo wyjaśnia.. ale w takim razie skoro powstaje corrupted data i jest ona nadpisywana na poprzedni save świadczy to o tym, iż jest ona traktowana przez konsolę/grę jako plik poprawny.. więc czemu przy odczycie staje się corrupted? Wiem, ze może trochę za bardzo kombinuje lecz staram się zrozumieć kiedy tak właściwie save "staje się" uszkodzony. Czy może się zdarzyć, że na MC są np. jakieś wadliwe bloki, na których każdy save za każdym razem zostanie wadliwie zapisany? Odnośnie odratowania save'u to cieszę się, że istnieje (teoretycznie/częściowo) taka możliwość. Ta myśl jest bardzo krzepiąca ![]() Jeśli chodzi o archiwizację save'ów i nową metodę emulacji MCSIO, to pozostaje mi jedynie zaczekać aż ktoś mądry się tym zajmie i ułatwi tym mniej mądrym (czyli mnie ![]() Pewnie nieprędko ujrzę pierwsze rezultaty, bo najpierw muszę taki pendrive nabyć ![]() Zastanawiam się czy do samego "przerzucania" save'ów na pendrive wystarczy mi SM w wersji 3.6 (taki jest nieco tańszy niż 3.8, a raczej i tak nie mam ambicji odtwarzania na PS2 filmów divX, mp3 itp.- w końcu od tego mam PC ![]() Sam pendrive natomiast wypatrzyłem sobie tutaj http://www.allegro.pl/item208210671_...a_wysylka.html - jest ładny i tani .. dla mnie to główne kryterium ![]() To by było na tyle Dziękuję raz jeszcze za Wasze odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
|
|