![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 | ||||||
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.09.2010
![]() |
Cytat:
![]() Zrobiłem z tej gry takie "2 DVD do pendrive 4GB" ![]() Dla ciekawostki: 1. Z PS3_UPDATE usuwamy plik lub zastępujemy go na pusty plik tekstowy o tej samej nazwie i rozszerzeniu. 2. W \PS3_GAME\USRDIR wyszukujemy plików zaczynających się od ***8222;mp_***8221; większych niż 16MB i przenosimy w inne miejsce na dysku. (na cholerę nam mapy muli w cfw) 3. Teraz największy problem bo musimy wywalić misje które się nie mieszczą a jak przejdziemy to wywalić te co przeszliśmy i wgrać te ostatnie ![]() W tym celu przeglądałem yt oraz gogle i najciekawsze znalazłem takie coś: killhouse cargoship coup (intermission sequence) blackout bog_a hunted ac130 bog_b airlift aftermath (intermission sequence) village_assault scoutsniper village_defend ambush icbm launchfacility_b jeepride Completion bonuses Te są z kodów chyba a mówią o nazwie plików poziomów więc wywaliłem: launchfacility_a.ff launchfacility_a_fade.bik launchfacility_a_load.bik launchfacility_b.ff launchfacility_b_fade.bik launchfacility_b_load.bik jeepride.ff jeepride_fade.bik jeepride_load.bik Czyli 9 plików przenosimy gdzieś na zapas do innego folderu które mają 454MB. No i tym samym gra zajmuje 3.68GB i odpaliła się z GAMEZ X+Select. Po co? Tak samo jak z 50" x 3 Plazma do PC ktoś robił. Dlaczego? Bo mogę ![]() PS. No i szkoda lasera męczyć, a kopie warto mieć. Coś nie mogłem edytować bo zagrałem się do rana ![]() Cytat:
![]() Już nie mówiąc o tym, że jak odpaliłem po tym bugu znowu ten plik mkv, to mi wywaliło, że Cell jest za słaby. I wszystkie piękne bajki o jego mocy od sony poszły się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy PS3UPDAT.PUP z OBRAZÓW/KOPI GIER są potrzebne? Lepiej je usuwać odpalając kopie czy zastąpić plikiem tekstowym o zmienionej nazwie ważącym 0 bajtów? Poważnie pytam bo zajmują mi razem 4.00GB na dysku PC... a tu każdy GB się liczy. ![]() Ostatnio zmieniany przez Berion : 29.05.2011 o godz. 10:41 |
||||||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik HD - kompletna instalacja i konfiguracja kodeków i playerów. | Smartek | High Definition | 139 | 11.12.2016 21:03 |
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) | Remix | Off topic | 37390 | 02.12.2011 17:07 |
Canon SX 1 - pierwsze wrażenia i porównania | andrzejj9 | Fotografia | 19 | 10.02.2011 16:22 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |