Cytat:
Napisany przez ffgriever
[...] Ta gra przypadkiem nie wykorzystuje USB do własnych celów? [...]
|
Hmm... jutro sprawdze. Generalnie to nie, ale chyba ma swój moduł dla USB (kierownice?).
Cytat:
[...] W co ty grasz? [...]
|
Ja lubię każdy gatunek gier (o prawie), a platformówki to jedne z moich ulubionych. Dla mnie Jak3 jest świetny, ale tylko patrząc przez pryzmat części pierwszej i drugiej i tylko w kontekście zakończenia sagi.
Cytat:
[...] Ten musi działać. Testowałem wczoraj. Biały ekran oznacza, że nie znalazł egzeka (SCES_506.79). Masz oryginał? Jeśli nie, to może w ścieżce iso na tej kopii nie ma ";1" lub jest coś innego? No, ale to musisz sprawdzić podglądając dokładnie toc (wpis głównego folderu w tym przypadku). Gdyby nie znalazł IOPRP to zostałby na niebieskim. [...]
|
Tak, a ścieżki się zgadzają na bank. Oczywiście sprawdziłem to przed wysłaniem postu.
Cytat:
[...] Wiesza, czy błąd wyrzuca? Mam gdzieś tą grę to spawdzę. Powinieneś użyć opcji "-nobuf", bo pewnie po utworzeniu bufora, brakuje miejsca w pamięci na potrzeby programu (no cóż, tego nie przewidziałem, zwykle to ten bufor jest ostatnią alokowaną dynamicznie częścią, więc łatwo to wykryć... jeśli po tym jest coś jeszcze alokowane to niestety automatycznie tego nie przechwycę i trzeba wyłączyć ręcznie - dlatego właśnie zostały te opcje dodane). [...]
|
Wiesza, przelatuje kawałek tego paska i zatrzymuje się na amen. Gra przestaje reagować no ale to już logiczne.
Cytat:
[...] A mógłbyś przetestować starszą wersję emulatora? Tą, w której jedyną zmianą było dodanie obsługi usb? Jest tutaj (4 czerwca 2007). Do twojej metody nada się idealnie (ścieżki na innych offsetach, ale szukaj tych samych). [...]
|
Sure, taki miałem zamiar, ale nie dziś. Jutro zdam pełen raport (chyba, że ubiję w trzy d*y napęd XD).
Cytat:
[...] aż się dziwię, że miałeś 100% fail. To aż odstrasza.
|
Pierwsza moja myśl gdy wyłączałem konsolę: