![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.07.2003
![]() |
PS3 3.56 i zawiechy
Witam,
Niedawno updatowalem moja PS3 do 3.56. Konsola nigdy nie byla i nie bedzie modowana. Zaraz po updacie zaczela lapac zawiechy tzn jak wychodze z jakiegos submenu lub gdy puszczam bajki na youtube dla synka - to tak jakby sie zacinala. Czasami sie nie odwiesi a czasmi po uplywie ok 40-60sec zaczyna dzialac po to by znowu zassac. Na you tube jest to najczesciej podczas ogladania klipow. Dodam im mam stale 5-6Mb poloczenie (czasami nawet 8) i nigdy przed updatem nie bylo takich szopek. Druga zawiecha jest z PS store - gdy wejde i pobiore demko a nastepnie wychodze do pozycji wyzej to koleczko od loadingu muli przez 30-40sec i potem moge przegladac dalej lub nie (czyt dalej niby czyta ale nic nie moge zmienic). Gdy konsola zlapie zawieszke to calyczas mozna operowac nia poprzez przycisk power (na konsoli). Naciskam go i konsola sie wylacza, niezglaszajac bledu niepoprawnego wylaczenia po restarcie. Tych feature'ow nie mam gdy gram w jakakolwiek gre. Jezeli to jest jedna z tych fajnych opcji anty pirackich to nic dziwnego ze ludzie jadana CFW.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[ARTYKUŁ][PS3] Kopiowanie save z PSX i PS2 na PS3 | Bartez | Homebrew | 8 | 04.10.2017 20:10 |
PS3 FTP Server | rafalkam | Homebrew | 46 | 31.12.2010 15:44 |
Udostępnianie internetu a PS3 | Dorian | Hardware | 2 | 17.08.2009 01:16 |
PS3 i kopie zapasowe gier z PS2 | Zagee | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 1 | 23.11.2007 10:20 |
Konsola PS3 na allegro | chris996 | Inne | 36 | 15.12.2006 16:50 |