![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.01.2009
![]() |
Witam, pozwolicie, że odświeżę temat.
U mnie SMS odtwarzał pliki avi bez problemu ale po jakimś czasie około 6mc zaczęły się schody, któregoś dnia wchodząc w SMS zauważyłem, że tylko część plików jest czytelna z katalogu gdzie wcześniej wszystko mogłem odpalić. Po następnych kilku miesiącach SMS już wcale nie rozpoznaje plików avi, wszystko jest tak jakby plik avi był katalogiem "niebieska ikonka katalog", gdy na nią kliknę to tak jakbym wszedł do katalogu tam jest pusto nic się odtwarza. Chcę dodać gdy podłączę pena przez usb z filmem skopiowanym z tegoż katalogu na kompie, SMS wykrywa pena i odtwarza film. Pytanie czy ktoś się spotkał z takim problemem, wcześniej wszystko śmigało nagle zonk, mam tylko FMCB żadnych chipów no i PS2 leci siecią do netgear-a DG834G a dalej do peceta, pliki udostępniam dla SMS za pomocą ps2ClientSMS. Co to może być ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Zewnętrzny & wewnęrzny ip - gry w LAN-ie przez IPX | ZiP | Off topic | 0 | 18.07.2004 00:02 |
Pojęcia z sieci p2p (filmy) | Jabba the Hutt | Off topic | 14 | 22.06.2004 20:00 |
SMS przez www z Polski do Włoch ?? | Patrix | Off topic | 16 | 01.06.2003 13:01 |
nagrywanie przez sieć | stasiekjasinski | Napędy optyczne CD | 1 | 09.05.2003 14:23 |
Problem z udostępnieniem internetu przez sieć | Linda | Off topic | 1 | 10.01.2002 12:00 |