![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
KUPILEM DOPIERO NA ALLEGRO KARTE 64MB + FREE_MC-BOOT...
SA TAM AINSTALOWANE DODATKOWO EMULATORY... I MAM PROBLEM ROMY WGRANE MAM JUZ NA PENDRIVA... ALE NIE MOGE ICH ODPALIC BO BRAK JAKIEJKOLWIEK OPCJI.... NIE MA LISTY ITD.... RAZ JAK Z KONSOLI Z BOOTOWANEJ KARTY ODPALILEM EXPLORERA UDALO MI SIE ODPALIC PLIK ELF I EMULATOR SNES'A O KTORYM MOWA PO URUCHOMIENIU POKAZYWAL OPCJE [TEN SAM EMULATOR] MASS:/ CZYLI PENA PLUS MS0 I MS1... NIE WIEM DOKLADNIE JAK TO ZROBILEM ALE TERAZ JAK PROBOJE ODPALIC PLIK ELF EMULATORA TO SIE NIE WLANCZA.... PS. CZEMU WIEKSZOSC PLIKOW ELF SIE NIE URUCHAMIA.... PROSZE O POMOC W TEJ SPRAWIE.... MAM BLISKO 3,69% POJECIE W TYCH SPRAWACH......CZYLI JEWSTEM ZIELONY... PROSZE O KROTKIE WSKAZOWKI JAK MAM UZYC TYCH PLIKOW ELF ZEBY SIE ODPALALY LUB JAK EMULATOR SNES URUCHOMIC ZEBY POKAZYWAL LISTE?!? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Format- POTRZEBNA POMOC Z BIOSEM!!! | Voinar | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 4 | 01.05.2010 20:21 |
potrzebna pomoc | waldus | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 11.07.2006 18:06 |
Potrzebna krew A RH- dla dziecka! | Piterniel | Off topic | 11 | 30.05.2006 11:27 |
Potrzebna pomoc do Yamady 6600 | jacol | Napędy optyczne DVD | 0 | 05.09.2004 23:06 |
Pilnie potrzebna pomoc lub rada prawnicza !!! | Turboni | Off topic | 6 | 24.07.2004 02:11 |