![]() |
Cytat:
masz reputę :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
jak się nie zna na czymś to się nie bierze :nie: |
kurna a jednak przypal - jak wchodze w game/memory stick konsola sie zawiesza ((
|
Cytat:
Cytat:
|
nawet nie wiem co to sa joby.thx za pomoc.jeszcze jedno pytanie:czego potrzebuje, zeby odpalic homebrew/iso na 2.71 Custom Firmware SE-B``?prosze o dokladne info.
ps:najpierw mialem 2.71,potem 1.5, teraz 2.71 Custom Firmware SE-B``,takze bez przypalu. |
Cytat:
Zanim zaczniesz rzucać jobami trochę pomyśl. Homebrew wrzucasz do: MS0:/PSP/GAME/%__nazwa__ MS0:/PSP/GAME/__nazwa__ Gry odpalsz z Devhooka (emuluje soft do 3.01). Cytat:
|
zrobilem downgrade z 2.71 do 1.5 i nie dziala mi nic,nawet homebrew...moze mi ktos powiedziec ocb?gdybym teraz upgreadowal do 2.71 custom firmware to moglbym odpalic gry z memorki?czy custom firmware instaluje na 1.5 czy na 2.71?
|
Bo trzeba napisa***263; news, zrobi***263; now***261; ramk***281;, przesun***261;***263; stare itd... zaraz b***281;dzie.
W***322;a***347;nie tak pomy***347;la***322;em, to zbyt z***322;o***380;ony temat, tym bardziej ***380;e bardzo dynamicznie si***281; zmienia systuacja (nowe wersje, mody itd...). |
Berion, zatwierdzam :) Wszystko jest ok :D ale zastanawiam sie czemu nie ma tego na g***322;***243;wnej konsole@cdri?? A co do CF to mo***380;na to zrobi***263; osobnoe, niekoniecznie musi byc razem z tutorialem o Downgreadzie.
//Sorry za Pogrubienie ale przegl***261;darka mi szwankuje... |
Obawaim się M@X, że niczego nowego się nie dowiesz. To tylko downgrade. CF opiszemy troszkę później, to dość złożona sprawa i chciałbym wszystko przetestować.
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...rade/index.php |
A tymczasem Sony wydało kolejną wersję firmware, tym razem oznaczoną numerem 3.02:
http://www.us.playstation.com/psp/do...s/systemupdate EBOOT.PBP Official Download Link |
No to czekam - moze sam zoaszczedze ze 100-150 zl na konsoli (tyle policzylem jest rozncia miedzy konsola gola, a juz przerobiona).
|
Dzi***347; wiecz***243;r puszcz***281; tutorial o downgrade'dzie itp... Be patience.
B***281;dzie w nim wszystko ***322;opatologicznie opisane wraz ze zdj***281;ciami. |
po kolei:qpilem konsole w wersji 1.xx(nie pamietam wersji)pozniej upgradowalem na 2.71.czy moge bez obaw ja teraz downgradowac do 1.5 czy musze najpierw wiedziec jaka mialem wersje przed upgradem?czy mozna to jakos sprawdzic?
jeszcze jedno:czy jest mozliwosc wgrania dwoch softow naraz(w sensie tak zeby moc przelaczac sie miedzy nimi)? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:18. |