![]() |
Cytat:
|
Ok. Jutro jak kupie kabel USB i memoey sticka to zrobie to. A może ktoś opisać krok po kroku jak się włącza gry przez memory stick?
|
Borewicz89, Linki do plików, które podałem są zainfekowane ale PSP nie uszkodzą.
A co do uruchamiania gier z MS, opisze to w najbliższym czasie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Berion, chodzi o plik overflow.tif (obraz z zapisanym kodem, który przepełnia bufor pamięci w PSP), Norton wykrywa go jako Wirusa dla PSP bo zmienia dane we fglashu PSP (ale zmienia tylko po to aby móc zrobić Downgrade'a - więc jest to bezpieczne).
|
Cytat:
|
TAK TAK udało mi się. Dzięki chłopaki właśnie gram na PSP!!
|
hmm.....
opiowiem Wam coś..... Dostałem od kumpla piekną konsolkę w wer.1000 prosto z Taiwanu ...no palce lizać i zamiast poczytać forum tom se zaaplikował 2.00....i żeby było mało to po tygodniu sciągłem 2.02.....a już totalnym kretynizmem było wsadzenie 2.5 ...dwa dni temu.........skończony cymbał ze mnie.....i nagle się troszke softu pociągneło ..tytułów ...no to sobie w forum zerkam co by downgrada zapodać...a tu mnie goście zaskakują że sonyXteam sie wypowiedziało że przy próbie downa z wer. 2.5 ..uszkadza sie pliki sys. iiiiii słowem KAPA......... czy ktos mi coś na ten temat powie ?????????????? z Pozdrawieniami i przestroga CYBMAŁ |
@Private
Obawiam się, że będziesz musiał poczekać aż złamią 2.50 :D, a to troooooochę pewnie potrwa. Jak dotąd nie złamali nawet 2.00 (downgrade to tylko półśrodek). szkoda... Mam nadzieję, że wyjdzie jakiś scenowy bios, ewentualnie modchip. Ileż można się tak męczyć? |
:wow:
"...no tom se kur...cze....polatała :\ " dzieki za info , i bede bujał Narazie |
Berion, 2.50 tak szybko nie złamią (dotychczas widzialem tylko jakiegos loadera, który zawieszał 2.50 [ale to i tak coś bo nie wywalało czegoś w stylu "Game Cannot Be Started, czyli 2.50 też ma jakiś błąd]) a 2.00 próbują łamać (tzn jest juz exploit ale odpala tylko programy/gry, które nie wymagają z korzystania z kernela konsoli) :/
|
Wszystko jest w porzadku, tylko nie moge odpalic Wab Version Changer :blee:
Mam 2 wersje tego programu: - Wab_Version_Changer_V2 (sciagniety z tego tematu) - WabVersionChanger_V2.5_UMD (sciagniety stad ) TERAZ JAK TO URUCHOMIC?? Na memory sticku utworzylem katalog \PSP\GAMES\ i na rozne sposoby probowalem wgrac ten soft do tego katalogu. Wgralem najpierw pojedynczy plik EBOOT.PBP przeszedlem w konsoli w GAMES i na MS - nic = There are no games. Pozniej ten drugi plik z katalogu z % i tez nic. Pozniej wgralem te 2 katalogi z archiwum i tez nic. Nastepnie to samo z wersja 2.5 i rowniez nic. Opis w pliku NFO jest nastepujacy: Kod:
Unrar the file and put the Folders into : |
Wab Version Changer to już przeżytek teraz to się używa SXT Version Changer (odpal a zobaczysz dlaczego) :D
Do ściągnięcia tutaj: Kod:
http://rapidshare.de/files/6375076/SxtChangerVersion2_02.zip.html |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:15. |