![]() |
jest jakis inny program do przegrywania save'ow z mc na pd? ktory moge odpalic z pd?
|
Cytat:
post nr.15 :sciana: Cytat:
|
to nie dzia***322;a;/ jaka moze byc przyczyna? czytalem gdzies ze jak sie wlacza przez swapa to nazwa jakiegos pliku musi byc smboot01 czy cos takigo
|
Tak. Nijak. Nie. :)
|
odrazu powiinno sie uruchomic z pd? jak mam wlaczyc przez swapa? trzeba cos wlaczac w swapie?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tracę wiarę w ludzi ;]. Najpierw pytasz o tutorial dotyczący uruchamiania programów z memorki. Potem nagle Ci się odwidziało bo chcesz tylko skopiować save'y z MC na PD. Ehhh... Skopiuj ulelfa na swojego Pendrive'a pod nazwą SWAPMAGIC.ELF w folderze SWAPMAGIC. Włóż PD do PS2 i włóż do napędu Swap Magic. Uruchomi się ulelf (lub nie jeśli nazwa folderu lub pliku nbędzie inna lub moduł USBD.IRX w Swapie nie będzie "kompatybilny" z twoim Pendrive'm). Dalej poczytaj to: http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2MC2PD/ |
mam zrobic dwie kopie boot.elf i dac im 2 rozne nazwy?
Jeszcze mam takie pytanko ktore powinienem zadac zanim zaczalem sie tym bawic. Czy jak zrobie wszsytko tak jak jest opisane w tutorialu o swapmagic to w efekcie (nie t***322;umaczcie mi narazie jak) b***281;d***281; m***243;g***322; przerzuca***263; save'y z MC na pendrive? Mo***380;e istnieje jaki***347; prostszy spos***243;b, a ja sie niepotrzebnie mecze? ;/ |
BOOT.ELF -> ULELF.ELF i BOOT.ELF -> SWAPMAGIC.ELF. Tak dwa razy to samo.
Je***347;li program, kt***243;ry chcesz uruchomi***263; z memorki to te***380; ulelf to zr***243;b taki SYSTEM.CNF: Kod:
BOOT2 = cdrom0:\SWAPMAGIC\SWAPMAGIC.ELF;1 |
jestem jakis glupi chyba.
ehh oto co robie: 1. Pobieram Ulf (uLaunchELF_v408.zip) 2. Po rozpakowaniu ULF mam pliki: -BOOT.ELF -changes.txt -keyboard.txt -LAUNCHELF -New resolutions.txt -New_slim_PStwo_Patch.txt -uLE FileBrowser update.txt -uncompressed_BOOT.ELF -Source [folder] Po tym punkcie sie gubie. Jest napisane: "(zmieniamy jego nazw***281; na ULELF.ELF)" Znaczy sie ktory plik mam zmienic na ULELF.ELF? Czy moze folder w ktorym znajduja sie pliki (patrz. p. 2), czy ktorys z plikow ktore wymienilem wy***380;ej. Narazie tylko tyle pytan, nastepne zadam jak przebrne przez pierwsze 2 punkty;/ |
Cytat:
|
Czy ja mam zmienić "LAUNCHELF" na "ULELF.ELF" czy może jakis inny plik?
Potem jest napisane zeby wrzucic do folderu SWAPMAGIC program o nazwie 'SWAPMAGIC.ELF. Co to znaczy? Skad mam wziaść ten program? Nie rozumiem co trzeba zminic na co itd. prosze o pomoc. (mam swaomagic) ej ja sie pomylilem. bo to nie chodzilo o tutorial o ten tutorial co napisalem tylko o http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2dev1/strona3.php ale namieszalem;/ moze teraz bedzie latwiej odpowiedzec na moje pytanie. Przepraszam |
Cytat:
My tam czekamy. :tak!: :D |
Cytat:
Jak się już zastanowisz nad jakimś sensownym pytaniem to napisz. Póki co to topik nadaje się do śmietnika... |
czyli mam rozumiec ze nikt mi nie pomorze. dzieki wielkie
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:34. |