![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.06.2009
![]() |
[PS slim] pomoc w sprawie FreeMCBoot
Witam wszystkich! hehe mój pierwszy post, i już proszę o pomoc
![]() Sprzęt Mam ps slim - PAL, model SCPH-77004. Nie było w niej nic grzebane, żadnych chipów, swap magiców itd. itp. i chciałbym, żeby tak zostało. Czytałem, że wszystkie te programy są instalowane na karcie pamięci i teraz odnośnie niej, czy muszę mieć orginalną SONY 8MB, czy może być karta pamięci firmy WAREZ? (może ktoś instalował FMCB na niej i wie czy pójdzie wszystko bez przeszkód) to chyba wszystko jeżeli chodzi o sprzęt. Co do softa Czytałem ten poradnik\tutorial http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...-ESR/index.php Mniej więcej rozumiem o co biega. Naszły mi pewne pytania. Przygotowałem, swój "pakiet" instalacyjny i mam HDLOADER.ELF, BOOT.ELF, ERS.ELF i SMS.ELF w folderach jednak w pakiecie "Noobie_Package" sprawa ma się inaczej myślę, że screeny najlepiej to zobrazują Tak wyglądają pliki i foldery przygotowane przezemnie ![]() ![]() a tak w pakiecie dla nooba ;D ![]() ![]() Rozumiem, ze ma być tak jak w pakiecie dla nooba, muszę się upewnić Nośnik Czytałem też, że nośnik jest dowolny, zatem co do plików. One muszą być jakoś zmontowane w obraz płyty tzn. .iso, .bin czy może jakiś inny format? Czy poprostu wypalić pliki w cd tak jak są? Zakończenie ![]() Zanim ktoś w ogóle coś napisze dziękuję za jaką kolwiek pomoc i prosiłbym o wyrozumiałość ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Pomoc w sprawie nagrywania... | t00mek | Napędy optyczne CD | 7 | 14.08.2003 21:54 |
pomoc w sprawie linuxa | mallow | Off topic | 4 | 23.06.2003 23:20 |
mała pomoc w sprawie Liteon | skaktus | Napędy optyczne CD | 1 | 09.02.2003 18:32 |
Prosze Was O PilnĄ Pomoc W Sprawie Nero Cover Designer !!!! | Maxi | Napędy optyczne CD | 4 | 20.11.2002 21:29 |
Prosze Was O PilnĄ Pomoc W Sprawie Nero !!!! | Maxi | Napędy optyczne CD | 5 | 17.11.2002 21:44 |