Powrót   Forum CDRinfo.pl > > >

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 08.07.2013, 20:45   #1
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zawartość kart pamieci

Witam, zakupiłem ostatnio PS2 Slim z dwoma oryginalnymi kartami pamięci (8MB), konsola nie jest przerabiana, posiada FMCB. Na tych kartach pamięci mam jakieś pliki które zajmują mi 12MB i przez to mam tylko 6 MB na save. Chciałbym pousuwac te pliki zeby zwolnić troche miejsca ale nie wiem które, nie chce stracić FMCB. To są pliki ktore znajdują sie odpowiednio na moich kartach pamieci. Które pliki moge usunąć bez straty FMCB?
karta 1: sys-conf, freemcboot, corrupted data, opl, snes station, boot.
karta 2: sbk-07, corrupted data, freemcboot, your system configuration.
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.07.2013, 21:53   #2
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Powinieneś zostawić:
  • mc0:/SYS-CONF/ (pliki konfiguracyjne różnych programów, są tam jednak też moduły do obsługi USB, z których korzysta FMCB i plik konfiguracyjny FMCB)
  • mc0:/BEEXEC-SYSTEM/ (FMCB, przedstawiany w OSDSYS jako Free McBoot (PS2 odczytuje tytuły z konfigu ikonki))
  • mc0:/BOOT/ (różne programy, prawdopodobnie masz tam też uLE, od biedy możesz wyrzucić)
Co się kryje pod "Corrupted Data" nie wiadomo bo OSDSYS (czyli PS2 Browser > menu konsoli) wszystko co nie ma ikonki i jej pliku konfiguracyjnego w danym folderze przedstawia w menu jako właśnie Corrupted Data.

Najlepiej jakbyś uruchomił manager plików i pospisywał nazwy plików i katalogi w których siedzą. Podawanie nazw odczytywanych przez OSDSYS mija się trochę z celem. Zresztą z poziomu menu konsoli nie usuwa się danych ponieważ jeśli na karcie masz zagnieżdżenie katalogów większe niż dwa poziomy to możesz uszkodzić system plików (i karta nadaje się do formatowania).

- - -

Po za tym save'y możesz kopiować na np. pendrive'a (za pomocą uLE, opcja eksportu do kontenera PSU - niezawodne).
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF

Ostatnio zmieniany przez Berion : 08.07.2013 o godz. 21:58
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2013, 22:18   #3
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mc0: to jest karta, a te pliki to sa pliki na karcie, tak?
co do corrupted data to poczytalem troche i usunalem z obu kart. dzięki za pomysł z kopiowaniem save mam jeszcze kilka pytan.
1. Bez kart konsola działa, z kartami tez, ale jak juz zamienie karty miejscami to juz nie wyświetla sie nic na ekranie, nie ma loga Fmcb, tylko czarny ekran. więc mam tylko 1 kartę z ktorej moge odpalic konsole, a na drugiej moge kopie trzymać. co jest przyczyna tego?
2. czy jest jakaś kolejność z jakiej dane odczytuje konsola?
3. czy jeśli mam Fmcb na pierwszej karcie, to czy na 2 tez musze mieć? jeśli czy wystarczy na jednej?
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2013, 22:34   #4
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
"mc0:/" to punkt montowania dla karty w pierwszym slocie, w pierwszym porcie. Tak samo jak np. "C:\" w Windows.

To nie są pliki tylko foldery co powinny Ci sugerować slashe po ich nazwach. ;] Przykład:
"mc1:/zdzichu/" folder o nazwie zdzichu
"mc1:/zdzichu" plik o nazwie zdzichu

Jeśli konsola staje na logo FMCB to wina karty. Jest za wolna i możesz ją sobie wyczyścić (sformatować, np. Memory Card Annihilatorem, ponieważ FMCB tworzy linki symboliczne) bo nie nadaje się do FMCB.

Nie rozumiem pytania o kolejność. Jakie dane masz na myśli? OSD Update możliwy jest z obu slotów, ale w obu z portu pierwszego, zawsze więc poszukuje plików najpierw na "mc0:/".

Jak logika podpowiada, wystarczy mieć jedną kartę z FMCB. Chyba,że chcesz mieć na obu w razie gdyby pierwsza uległa uszkodzeniu logicznemu lub fizycznemu (nieoryginalne karty często padają, nagle).
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2013, 22:59   #5
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
chodzi mi o to, ze np mamy 2 karty(8mb i 32mb) obie sa włożone do konsoli. patrząc z przodu na konsole to po lewej stronie jest ta 8mb a po jej prawej 32 mb, czyli karty w 1 i 2 slocie. czy konsola bedzie startowała z karty 8mb czy 32mb? jeśli mam Fmcb na 8mb to ona musi byc w pierwszym slocie?
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 09:16   #6
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Z karty w pierwszym slocie. Jeśli masz dwie karty, FMCB tylko na jednej i jest ona włożona w drugi slot (czyli "mc1:/") to FMCB będzie startował właśnie stamtąd.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 11:33   #7
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dobrze, to dlaczego jak zamienie karty miejscami to nic sie nie wyświetla;/
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 11:56   #8
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
OSD Update, funkcja fw która szuka określonego pliku na karcie pamięci, zanim załaduje "rom0:/OSDSYS" szuka ów pliku najpierw w pierwszym slocie, a jak nie znajdzie to potem w drugim. Ludzie często odpalają FMCB z drugiego slotu, dlatego że na tej karcie mają dużo programów etc, więc i mało wolnego miejsca na save'y, a z kolei sporo gier pozwala zapisywać stan tylko i wyłącznie na "mc0:/".

Musisz doprecyzować określenie "nic sie nie wyświetla". Na ekranie nie da się niczego nie wyświetlać - chyba że go wyłączysz.

Podsumujmy (wszystkie poniższe warunki spełnione, tak?):
1. posiadasz dwie karty pamięci
2. na każdej z nich jest FMCB
3. na każdej z nich FMCB, który uruchamia się na Twojej konsoli
4. uruchamiasz konsolę z obiema włożonymi naraz
5. jeśli karta 8MB to "mc0:/" a karta 32MB to "mc1:/", wtedy startuje FMCB (i to będzie ten z mc0)
6. jeśli karta 32MB to "mc0:/" a karta 8MB to "mc1:/", wtedy konsola zawiesza się na logo FMCB lub nawet przed (czarny ekran)

Jeśli tak, to znaczy że ta podróbka przestała być na tyle responsywna (spadła prędkość odczytu i/lub prędkość "zgłaszania się") i wracamy do postu nr. 4 (trzeci akapit).
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 13:22   #9
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
te karty pisałem przykładowo, ja mam 2 karty po 8 mb. na karcie mc0:/ jest Fmcb i odpala normalne konsola, na karcie mc1:/ tez jest Fmcb, tyle ze jak wyciągnie ta pierwsza kartę, a ta druga przełoże do wejścia obok (bedzie wtedy mc0:/) to konsola sie włącza i nic sie nie wyświetla, jest tylko czarny ekran, jakby lądował sie Fmcb ale nic sie nie pokazuje, czekałem około 5 min i nic. z tamtej karty od razu sie wyświetla logo i normalnie wszystko działa.
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 14:52   #10
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,315
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Jak dla mnie to ta karta co jest bez niczego i nic nie wyswietla nadaje sie na format a nastepnie na instalacje FMBC w wersji tylko na ta konsole (zajmuje mniej miejsca ~1.6mb) przy pomocy tego fmbc ktory sie uruchamia zanim go tez diabli wezma ,tak masz przynajmniej rezerwe , a w nastepnej kolejnosci zrobil to samo z pierwsza karta ktora obecnie dziala format i instalka i powinienes miec dwie karty ze swiezym fmbc i kazda z pojemnoscia ~6mb
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 16:10   #11
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
okej, chyba tak zrobię. poradnik
jest dobry? zainstaluje sobie z pendrive czystego Fmcb bo nie potrzebuje żadnych dodatkowych pierdulek. troche sie boje ze cos popsuje i żadna karta nie bedzie mi działać
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 16:59   #12
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,315
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Po uruchomieniu fmbc i programu do menadzera plikow z niej karte mozna wyciagnac z pierwszego slotu wiec nie ma mozliwosci zapisu na niej i popsucia jej
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 17:42   #13
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zrobiłem, zainstalowalem Fmcb na drugiej karcie bez problemu, tyle ze Fmcb jest po angielsku i nie ma żadnych programów, ale one raczej nie sa mi potrzebne. cala instalacja zajela ok 500kb. karta dziala więc jest dobrze Na pierwszej karcie Fmcb jest po polsku i ma jakieś dobrane programy więc nie wiem czy instalowac.
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 18:41   #14
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,119
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Nie ma FMCB po Polsku ponieważ OSDSYS nie ma takich znaków w czcionce.

Nazwy pozycji w menu możesz sobie zmienić sam. Mój poradnik pokrywa edycję pliku konfiguracyjnego.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2013, 21:46   #15
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,315
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Poszukaj w necie byl gotowiec ze wszystkim nie pamietam gdzie go juz widzialem

Tutaj masz np caly ze wszstkimi dodatkami

http://www.theisozone.com/downloads/...8b-v2-install/

Ostatnio zmieniany przez misiozol : 09.07.2013 o godz. 22:08
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
[ARTYKUŁ][PS2] Formatowanie kart pamięci Bartez Homebrew 25 10.10.2010 22:04
Czytnik kart pamieci - jaki? loki7777 Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB 20 29.11.2009 00:12
Minitest czterech kart SD, jednej karty SDHC i dwóch czytników kart pamięci ... Wojtek-J Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB 3 02.05.2009 01:14
Czytniki kart pamięci i program PhotoRescue puch Off topic 5 03.11.2003 23:21


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.