Powrót   Forum CDRinfo.pl > > >

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 10.07.2013, 11:46   #16
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dziekuje za linka
Sciagnalem, zainstalowalem, ale nie moge wejsc do menu glownego FMCB:/ tylko z pierwszej karty mi dziala, i z tego czystego instalatora.
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.07.2013, 13:23   #17
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,322
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Jak ci dziala z czystego instalatora to wejdz w w ule i podorzucaj manualnie esr i opl a nastepnie podopisuj do menu glownego ,zalezy co wolisz uzywac czy hdd czy dvd
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2013, 13:35   #18
proneo
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.07.2013
Posty: 14
proneo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
za pierwszym razem jak przeczytałem twój post to sie troche wystraszylem, o czym ty do mnie mówisz przeczytałem ponownie i juz troche do mnie dotarło. co masz na myśli mówiąc używać hdd czy dvd? chodzi ci o odczyt danych z płyty albo z dysku? jeśli tak, to jaki dysk moge podpiac?

Ostatnio zmieniany przez proneo : 10.07.2013 o godz. 14:54
proneo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2013, 15:04   #19
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,322
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
mozesz gry odpalac z zewnetrznego hdd podpietego pod konsole pod usb, lub jesli masz wersje fat czyli 5000X w dol po podlaczeniu network adapter z hdd wewnetrznego lub z usb oraz z serwera po sieci kwestia konfiguracji OPL-a , wszystko to mozna zrobic przy pomocy OPL lub przestarzalego nieco HDLoader (nie odpala po sieci) .Obrazy gier .iso trzeba odpowiednio nazwac gdzies o tym pisalem w ktoryms z moich postow nie tak dawno . przy pomocy ESR mozna uruchamiac gry uprzednio zpachowane z dyskow dvd przy pomocy tegoz programu ktory trzeba wgrac na karte pamieci po instalacji fmbc przy pomocy ule (kopijuj-wklej) jesli masz czysta instalke. ogulnie to na pierwszej stronie masz link do konsol tam jest czysta esencja wiedzy wejdz tam i poczytaj to wiele ci to wyjasni

http://konsole.cdrinfo.pl/

Ostatnio zmieniany przez misiozol : 10.07.2013 o godz. 15:10
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
[ARTYKUŁ][PS2] Formatowanie kart pamięci Bartez Homebrew 25 10.10.2010 22:04
Czytnik kart pamieci - jaki? loki7777 Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB 20 29.11.2009 00:12
Minitest czterech kart SD, jednej karty SDHC i dwóch czytników kart pamięci ... Wojtek-J Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB 3 02.05.2009 01:14
Czytniki kart pamięci i program PhotoRescue puch Off topic 5 03.11.2003 23:21


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.