Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
27.07.2023, 16:38 | #1 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
|
ASUS BC-12D2HT firmware
Dawno mnie tutaj nie było.Prawie 10 lat
Wiem,że było już o tej nagrywarce bluray jakieś dwa lata temu(znalazłem jeden wpis). Mam ten problem,że Ashampoo i kilka innych nagrywaczy blurajów pisze mi o niekompatybilnym sprzęcie(firmware to jak dobrze pamiętam 3.11) i...za cholerę nie potrafię nagrać płyty z filmem bluray,a oficjalny aktualizator firmware Asusa wywala błąd #4.I cześć pieśni.Isteje może jakaś metoda bez odwoływania się do wcześniejszych systemów(pracuję na win 10 pro) aby szybko i łatwo zrobić cokolwiek by nagrywanie działało? Pozdrawiam i dziękuję za ewentualne odpowiedzi.
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
27.07.2023, 20:13 | #2 | |
Zamaskowany
Data rejestracji: 12.10.2005
|
Cytat:
|
|
28.07.2023, 16:15 | #3 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
|
Czyli przez własne roztargnienie kupiłem kombo odczytujące jedynie bluray Nieczęsto mi sie coś takiego trafia,ale roztargnienie daje o sobie znać Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|