Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD

Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.03.2015, 17:48   #1
virekkk
Data rejestracji: 05.03.2015
virekkk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LG BH16NS40 ogromne problemy z nagrywarką

1.Witam mam ogromne problemy z nagrywarką LG BH16NS40 nie odczytuje orginalnych płyt tłoczonych tzn odczytuje je ale błędami objawia się to tym że gdy instaluje jakiś program Cd Lub DVD występują błędy instalatora Cab. i nic się nie da zrobić a płyta jest w porządku bo normalnie ją instaluję z napędu DVD czemu nie mogę instalować programów z płyt CD Lub DVD z napędu bluray ? proszę o pomoc

2. Napęd ma ponadto ogromny problem z nagrywaniem wszelkiego rodzaju płyt CD i DVD objawia się to tym że proces nagrywania przebiega bez problemu ale weryfikacja nagranej płyty za każdym razem jest nie udana próbowałem różnych płyt DVD CD Verbatim TDK za każdym razem jest nie udana weryfikacja zmarnowałem już chyba 40 płyt DVD i nic to nie daje cały czas są błędy Crc na całej powierzchni płyty używałem róznych programów do nagrywania ale w każdym jest tak samo Program imgburn pokazuje błąd l-ec uncorrectable error po weryfikacji płyty dodam też że sprawdzałem płyty na nagrywarce DVD i każda płyta jest nagrywana z sukcesem i niema błędów. Ostatnio oddałem nagrywarkę bluray na gwarancję wróciła do mnie niby naprawiona zostały wymienione "beam pick up assy" i nic to nie dało nadal moja nagrywarka bluray nie nagrywa płyt DVD CD proszę o pomoc bo nie rozumiem czemu tak się dzieje .pozdrawiam
virekkk jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: