![]() |
Fomaty i plyty bluray rozczytuje, tylko nie odtwarza. Po rozczytaniu plyty lub formatu pisze stop i wyjazd szuflady z napisem niepoprawny format.
Napędy mam Dwu-soczewkowe z glowicami SF-BD412, i jedną to nagrywarkę bluray. Nagrywarka to LG BH16NS40. Napędy podłączone pod komputer czytają wszystkie formaty bez problemu. Niewiem jak zachowałby się napęd z układem Broadcom. |
Ale to nie naped czyta format MKV to moze byc dowolny plik to procesor go dekoduje , jak dla mnie to masz BD-ROM ktory nie ma drugiej soczewki do czytania plyt DVD , A te co nie czytaly bluray masz zaktualizowany bios w nich ? podaj modele tych napedow .
|
No niestety próbowałem, ale inne napędy nie odtwarzają nośników bluray (orginały) a inne znowu filmów DVD czy formatów MKV.
Mam już 3 napedy w tym jedna nagrywarka, żadna w pełni nie współpracuje z Denonem. Już mi ręcę opadają. |
Emm.. a mozna wiedziec po co bios , jesli naped padl to nie prosciej podmienic z innym na sata przewaznie sa standaryzowane .
|
Bios do napędu BD EHBO1
Ilość załączników: 1
Witam wszystkich forumowiczów.
Szukam biosu do napędu Bluray prawdopodobnie Liteon EHBO1s, tak wynika z wsadu. Jest to napęd sata wystepujący w kinie Denon RBD-X1000, na naklejce jest napisane Model: EH-BO1S DC(5909000135) napęd na układzie Broadcom BCM7620. Może ktoś będzie wiedział w jakim jeszcze sprzęcie może występować. Będę wdzięczny za każdą pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:13. |