![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Cześć i BDR-XS07UHD
Cześć,
Właśnie stałem się posiadaczem urządzenia Pioneer BDR-XS07UHD B-R. Jako że jestem zieloniutki co do owego sprzętu mam kilka szybkich pytań: 1. Sprzęt zakupiony przede wszystkim pod zgrywanie zdjęć i filmów 4k z aparatu/kamery Canon M6m2 i telefonu (iphone). Oczywiście zależy mi na jakości filmów oraz aby nagrany nośnik po kilku/kilkudziesięciu latach nadal był do użytku. W skrócie jakie nośniki lubią sie z tym pionierem? 2. Jaki program do wypalania polecacie - chodzi mi o intuicyjność raczej a nie wypas możliwości. No i free też by się zdało. 3. Temat radia w aucie E46, a mianowicie odtwarzania mp3 na płycie. Nagrałem już kilka płyt na jakieś starej nagrywarce bodajże na laptopie Toshiba Satalite A100-847 I płyt z mp3 w aucie mi nie odtwarza, czy możecie podpowiedzieć co może być "nietego"? Czy może nagrywanie na BDR-XS07UHD może coś zmienić? 4. Ponoć XS07UHD odtwarza 4k, a więc stać będzie pod TV, czy wypalanie "piratów" na płycie aby poprawnie odtworzył je Sony 65XF9005 to jakaś specjalna procedura? A tak w ogóle to miło mi, cześć, jestem Kuba. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
2.Jak darmowy to ImgBurn -ewentualnie Power2Go 3.Trudno powiedzieć ? Radio fabryczne ? Jaka wersja ? Fabryczny Blaupunkt nie obsługiwał MP3 /Fabryczny VDO/Siemens oraz Alpine - rożnie w zależności od wersji sprzętu wersja Siemens/VDO - każde radio którego numer seryjny zaczyna się od "VD" pozwala na podłączenie AUXa oraz może odczytywać pliki w formacie MP3 - radio którego numer seryjny zaczyna się od "PH"nie jest w stanie odczytać plików w formacie MP3 wersja Alpine -trzy ostatnie cyfry numeru seryjnego określają wparcie dla MP3 Radia stare jak i soft -część formatów/kodeków mp3 nowszych mogą nie czytać 4. urządzenie musi być wykryte jako urządzenie masowe przez TV - więc raczej nie da rady przez USB TV tego odtwarzać -tylko sprzęt komputerowy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
bdr-xs07uhd, cześć |
|
|