![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Oraz również OEM IHBS czyli również napędy BD Plextor,Asus,HP:) |
Lite-On tylko serie iHBS czy inne też np. iHES też pozwalają testować?
A jakie z dostępnych innych producentów to OEM'y Lite-On i pozwalają też na testy? Mógłby ktoś z kolegów podać kilka modeli, będę wdzięczny czego szukać dokałdnie. Pozdrawiam, |
Tu się nic nie zmieniło -nadal Lite-on ihbs112-212-312- i wygląda na to że nie wiele się zmieni w najbliższej przyszłości:ysz:
|
Koledzy które nagrywarki BD-RE obecnie obsługują skanowanie jakości dysku? Dalej tylko LITE-ON?
Którą z nagrywarek polecacie do skanowania dysków, najlepiej zewnętrzną na USB (a jak nie to SATA przez adapter) bo nie mam miejsca już w budzie. Obecnie mam LG BH10LS30, która spisuje się świetnie, ale szukam drugiej sensownej do skanowania jakości, najlepiej już z zapisem BDXL. Prośba o rady. pozdrawiam, |
nie obsługuje lightscribe, przynajmniej tak wynika ze specyfikacji
|
czy BH16NS40 faktycznie nie obsługuje funkcji "lightscribe" ???? w większości widze u sprzedawców w opisach że brak a jak gdzies jest w opisie i pytam to nie potrafia odpowiedzieć jednoznacznie ... troche mnie to martwi a szybko muszę kupić... , z drugiej strony ma obsługę M-disc... nie widzę tez na rynku nic ciekawego innego
|
LG BH16NS40 zakupiony, panasonic bd-r palony x1, nero 7 :(
|
"RB" to BOX a "RBB" to OEM.
Co do nagrywarki to mam ten sam problem :) Już miałem brać tego LG, ale chyba jednak będzie Pioneer BDR-208DBK. |
W cenie do 350 coś przyzwoitego się znajdzie? Coś co dobrze testuje nośnik? Zastanawiam się nad LG BH16NS40, czy może jest coś lepszego?
|
Różnica w cenie mała:) a gwarancja w dzisiejszych czasach mile widziana na nagrywarki.:)
|
Witam kolegów.
Czy przy obecnych cenach nagrywarek BD warto się jeszcze interesować używkami: LG BH10LS38 - 3 płyty nagrane, folia na panelu HP BH30L 2 płyty nagrane- gratisowa BD HP ;] Obie nagrywarki wydają się mieć mały przebieg i zamykają się w cenie 240zł. Czy też czekać na dalsze obniżki BH16NS40, który z tego wyjściowego pułapu 310 zł tanieje (przynajmniej teraz). Muszę zarchiwizować docelowo pliki na ok 30 płytach BD. Potem już w zasadzie znowu zapełniam HDD. |
Cytat:
|
Witam.
Kiedy można się spodziewać testu LG BH16NS40 ? Planuje zakup tej nagrywarki a w sieci skromnie z recenzjami. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:47. |