![]() |
Witam,ja również polecam wypaliłem ponad 200 płytek BR i wszystko ok,jedynie ostatnio kupiłem Verbatimy symbol CMCMAG BA5-000 i niestety nie widzi płytek ,przy próbie nagrania błąd ,wysłałem zapytanie do LG o nowy firmware do tego modelu i odpisali że na razie nie przewidują :nie:
|
http://www.allegro.pl/item973460274_...e_24gw_em.html
ja swoja kupilem za 550zł nową na allegro ale ten model co powyzej , Wypalilem ponad 50 filmow BD i narazie zero problemow jak by ktos chcial kupic polecam |
Cytat:
|
karolluz
trzeba chyba miec playera ! a nowego firmware nie bylo od hohoho http://www.lg.com/us/support/product...roduct-profile |
Odtwarzanie płyt BD
A możecie mi napisać jak to u was jest z odtwarzaniem/odczytem oryginalnych płytek BD ? Chodzi mi o filmy/koncerty. Jakiejkolwiek płytki nie zakupie to na kompie tego nie obejrzę, bo mieli, mieli płytką i nic... Muszę za każdym razem odpalać ps3 :-/ Co prawda nie robiłem jeszcze update FW ;-p więc chciałbym pierw się Was o to zapytać :-) A mam właśnie LG GGW-H20L (BOX)
|
Rzeczywiście. To działa:D. Wielkie dzięki.:spoko:
|
Trzeba wyłączyć w nero zarządzanie błędami, czy jak to się nazywa - jest w opcjach wyboru nagrywarki. Inaczej nagrywa z połową prędkości, bo weryfikuje w locie.
|
myslę że może byc to spowodowane brakiem w firmware, strategi zapisu danej płyty. W tym modelu dawno nie mieliśmy nowego biosu :spoko:
|
Cytat:
Z drugiej strony to mozna poczekac te pare minut wiecej niz przepłacać 2-3 krotnie (traxdata printable bd-r 25 cena 15 zł!!!!) pozdrawiam:) |
sprawdź na innych płytkach, później będziesz sie martwił... domyślam się, że chodzi o płyty BD :hmm:
|
Witam.
A ja mam problem Płytka traxdata printable x4 - daję nagrywaj x4 a leci max 1,5... bios yl05 palnik przyszedł z usa bez pudła, vista x64 ultimate proc q8200, asus p5q-le ich10. w viscie nie instaluje sie chyba aspi, ma może ktos jakiś pomysł?????? |
jak dla mnie Lg robi najlepsze odtwarzacze - i to mi wystarczy nie musi byc moją ulubioną firmą - liczy sie obiektywna ocena przede wszystkim niezawodnosci sprzętu :)
|
LG robi generalnie robi dobre i niezawodne sprzęty - to moja ulubiona firma :)
Uzywam ich sprzętów od ponad 10 lat i z każdego zakupu jestem zadowolony. No może poza jedną nagrywarką CDRW. W dodatku mają dobre ceny. Oczywiście poszukiwacze "najlepszych" sprzętów "z większą klasą" mogą szukać dalej. Z nagrywarek generalnie polecam Pioneera, ale mam też LG 4163 i jest pierwsza klasa :) |
Cytat:
cena przystępna a i sprzęt bardzo dobry :) generalnie LG dobre nagrywarki i odtwarzacze BR robi |
olo78
mysle ze AnyDVD bedzie lekarstwem na te bolaczke |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:41. |